دستور تهیه آسان ترشی ریواس خوشمزه و مفید
ریواس گیاهی با ساقه های آبدار و ترش است که در فصل بهار می رسد. این گیاه حاوی ویتامین ث ، ویتامین ب ، ویتامین آ ، کلسیم ، پتاسیم و سدیم بوده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
ترشی ریواس
مواد لازم ترشی ریواس
| سرکه | ۱ پیمانه |
| شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
| ریواس | ۵۰۰ گرم |
| آب | ۱ پیمانه |
| زنجبیل تازه | ۱ تکه کوچک |
| نعناع خشک در صورت تمایل | به مقدار کافی |
| نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
| دانه خردل | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی ریواس
ریواس ها را بشویید و روی پارچه حوله ای بگذارید تا خشک شود.
پوست ریواس را را جدا کرد و به اندازه دلخواه خرد نمایید.
آب ، سرکه ، شکر ، زنجبیل و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید به جوش آید.
قابلمه را از روی حرارت کنار بگذارید و کمی که از حرارتش کم شد داخل شیشه مقداری نمک ، فلفل سیاه ، دانه خردل و نعنا خش بریزید و ظرف را با ریواس رد شده پر کنید و رویش سرکه بریزید تا روی ریواس ها را بگیرد.
در شیشه را ببندید و یک هفته در دمای محیط قرار دهید تا ترشی ریواس خوشمزه شما جا بیوفتد.