1

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

وقتی هوا خنک می‌شود، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌ها خوردن یک کاسه آش داغ و خوشمزه است. تا به حال طرز تهیه انواع آش‌ها را به شما آموزش دادیم. با طرز تهیه با “مادران و دختران” باشید.

مواد لازم برای تهیه آش قلیه گیلانی

  • لوبیا یک پیمانه
  • نخود یک پیمانه
  • پیاز متوسط یک عدد
  • کشمش یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • قیسی ۱۰۰ گرم
  • چغندر یک عدد
  • هویج سه عدد
  • سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز ۷۰۰ گرم
  • آرد برنج نصف پیمانه
  • شکر نصف فنجان
  • آرد دو قاشق غذاخوری
  • آبغوره یک لیوان
  • نعناع داغ پنج قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

مرحله اول

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ برداشته، داخل آن مقداری آب بریزید و نخود و لوبیاها را بپزید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شود. سپس هویج و چغندر را به صورت نگینی خرد کرده و همه مواد را به قابلمه آش اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزند.

مرحله سوم

یک تابه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. گوشت را به قلقلی‌های کوچک تقسیم کنید و با پیاز رنده شده و کمی آرد تفت دهید. قیسی و کشمش هم تفت دهید و به همراه گوشت به آش اضافه کنید.

مرحله چهارم

سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، خرد کنید و به آش اضافه کنید. برای چاشنی کمی شکر و آبغوره و نمک به آش اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد و مزه‌ها به خورد هم بروند.

مرحله پنجم

زمان حدودی برای پختن آش حدود یک و نیم تا دو ساعت است.آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و مقداری سیر داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.