1

طرز پخت آش آلوچه

مواد لازم

برنج ریز -۱ استکان

نخود-۱ لیوان

لوبیا-۱ لیوان

سبزی (آش) پاک کرده-۱ کیلوگرم

پیاز-۴ عدد

آلو ترش-۱ کیلوگرم

نعنا خشک-۴ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه-به مقدار لازم

طرز تهیه

نخود و لوبیارا از شب قبل خیس کرده.ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده وتفت میدهیم.برنج راشسته و به همراه آب به پیاز اضافه می کنیم ومدتی بعد نخودو لوبیا رابه آن اضافه میکنیم.وقتی نخود ولوبیا نرم شد سبزی آش رابه آن اضافه میکنیم.

آلوی ترش را دریک قابلمه دیگرریخته وبایک استکان آب روی شعله ملایم قرارمیدهیم.تا آلوها نرم شود.

وقتی آلوهاآماده شد به مواد آش اضافه میکنیم.ونمک وفلفل رانیز اضافه میکنیم.اجازه میدهیم آش جابیفتد و لعاب دارشود.(می توان ازسبوس برنج نیزبرای لعاب آش استفاده کرد).

پیاز راخلالی خرد کرده وتفت میدهیم.نعناخشک رانیز تفت میدهیم .مقداری زردچوبه هم تفت میدهیم.

زردچوبه ومقداری پیاز داغ را۱۰دقیقه قبل از اتمام پخت به آش اضافه میکنیم.تا عطر وطعم پیاز در آش مشخص باشد.

وقتی آش آماده شد باپیاز داغ باقیمانده ونعنا داغ ونخود و لوبیا آش راتزیین میکنید.ونوش جان فرمایید.