روش های تازه ماندن کاهو

کاهو یکی از سبزیجات دوست داشتی و یک ماده مغذی پر از فیبر است. ولی می‌تواند به راحتی طراوت و تازگی خود را از دست داده و خراب شود.

طرز صحیح شستن و خشک کردن کاهو

برگ‌های کاهو را از یکدیگر جدا کنید. هر برگ به آسانی از قسمت سر جدا می‌شود. هر برگی را که جدا کرده‌اید در داخل سبد بگذارید.

نخست یک بار کاهو را برای برطرف کردن گل و لای و کاهش آلودگی از باکتری‌ها بشویید.

آنگاه ۱ فنجان سرکه سفید را با ۲ فنجان آب سرد در یک کاسه بزرگ بریزید و کاهو را به مدت ۱۰ دقیقه در محلول سرکه قرار دهید تاخیس بخورد و آنگاه به آرامی آن‌ها را به سبد انتقال بدهید.

دو لایه حوله‌ی کاغذی روی میز پهن کنید و برگ‌های کاهو را روی حوله کاغذی بگذارید. آن‌ها را به طور لایه های جداگانه قرار دهید.

روی برگ‌ها را هم با حوله‌ی کاغذی دیگری بپوشانید تا به آهستگی آب آن گرفته و تا جایی که امکان دارد خشک شود.

تازه ماندن کاهو تا ۱ هفته

آسان ترین راه برای نگهداری طولانی مدت کاهو این است که آن را داخل نایلون قرار دهید تا به آن هوا و رطوبت نرسد. داخل نایلون چند عدد دستمال کاغذی بگذارید تا رطوبت موجود در نایلون را بگیرد و از پژمرده شدن برگ های کاهو پیشگیری کند.

نایلون کاهو را در یخچال به دور از میوه ها و سبزی های دیگر از جمله گوجه و سیب بگذارید. با این شیوه تا یک هفته کاهو کاملاً تازه می ماند.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.