روش تهیه مربای نارنگی

مربای نارنگی یک مرباهای خوش عطر و طعمه. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارین شکر کمتری استفاده کنید. از نارنگی مارمالاد هم میشه تهیه کرد.

زمان آماده سازی مواد اولیه این مربا حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه هست.
مارمالاد نارنگی را می توانید در وعده صبحانه یا به عنوان دسر سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی :

شکر ۱ کیلو
نارنگی ۱ کیلو
زعفران دم کشیده نصف استکان
وانیل کمی

روش تهیه مربای نارنگی :

برای تهیه مربای نارنگی ابتدا نارنگی ها رو پوست گرفته و حبه حبه می کنیم.

آب و شکر را روی حرارت میذاریم تا به مرحله جوش برسه، بعد نارنگی ها رو ریخته تا بپزه و خوب غلیظ بشه.
فقط یادتون باشه آبش زیاد نباشه که ساعتها مجبور به جوش خوردن نشه چون تلخ میشه.
۱۰ دقیقه قبل خاموش کردن شعله زعفران و وانیل رو اضافه می کنیم.
مربای نارنگی را بعد سرد شدن داخل شیشه ای دربسته ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.