سوپ قارچ

1-هویج را با رنده درشت رنده کرده قارچ را هم نه خیلی درشت نه خیلی ریز خرد کرده پیاز را هم رنده کنید
2- سینه مرغ را هم به اندازه بند انگشت و باریک خرد کرده جو پرک را هم شسته و همگی این مواد را بگذارید با آب تا با هم بپزند و تقریبا نیم ساعت قبل از خوردن سوپ جعفری و شیر و نمک و فلفل و عصاره مرغ را اضافه کنید و زمانی که شیر را اضافه کردید حواستان باشد تا سوپ سر نرود,این سوپ نه باید خیلی شل باشد نه خیلی سفت این سوپ را با آبلیمو میل کنید.
3-میتوانید عصاره مرغ را در شیر حل کرده و یا در مقداری آب که وقتی داخل سوپ میریزیم گوله گوله نشود.

مواد لازم

  • شیر= یک و نیم لیوان
  • هویج= 3 عدد
  • قارچ= 10 عدد
  • جو پرک= ا پیمانه پلوپز
  • پیازچه خرد شده=4 قاشق غذاخوری,بستگی به خودتون داره میتوانید بیشتر یا کمتر هم بریزید
  • عصاره مرغ= 1 تا 2 عدد اگر پودرش بود بستگی به خودتون داره که چقدر بریزید
  • سینه مرغ= 1 عدد
  • جعفری خرد شده= 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم
  • پیاز= 1 عدد متوسط
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.