طرز تهیه مربای کیوی
مربای کیوی از مرباهای ملس است که به دلیل طعم متفاوتش طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه مربا کیوی ساده و سریع است و معمولاً در فصل پاییز تهیه میشود.
مواد لازم
مواد اولیه | مقدار لازم |
کیوی | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۱.۵ پیمانه |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- کیوی را پوست بگیرید و آن را حلقه حلقه برش دهید.
- نصف شکر را جدا کنید.
- کیویها را درون ظرفی ریخته و لا به لای آن از شکر جدا کرده بریزید.
- ظرف را برای ۳ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
- این کار باعث میشود شکر به خورد کیوی برود و کیویها آب بیندازند.
- به همین دلیل در نهایت مربای لذیذتری خواهید داشت.
- کیوی را روی حرارت ملایم قرار دهید، نیم دیگر شکر و آب را روی کیویها بریزید.
- مربا را به همان حالت بگذارید تا جوش بخورد.
- دقت داشته باشید در این حین به هیچ وجه شکرکهای اطراف قابلمه را جدا نکنید و درون مربا نریزید.
- چون باعث شکرک زدن مربا میشود.
- ۲۵ تا ۳۰ دقیقه که مربا قل خورد و قوام آمد حرارت را خاموش کنید.
- برای اطمینان از قوام آمدن مربا میتوانید مقداری از شربت آن را بردارید.
- اگر شربت بین دو انگشت شما کش آمدن یعنی مربا به اندازه کافی قوام آمده است.
- به مربا آبلیمو اضافه کنید.
- مربای شما آماده است. آن را برای ۱۲ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
- پس از سرد شدن آن را درون ظرف مناسب و دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
- بهتر است ظرف مربا از قبل استریلیزه شده باشد.