المیرا ؛دختر 7 ساله ای که ناپدید شد
دختر 7 ساله که همراه مادرش به خانه پدربزرگ خود در یکی از روستاهای اصفهان رفته بود به طرز مرموزی ناپدید شد.
این دختر که المیرا نام دارد و تنها فرزند خانواده است روز پنجشنبه 17 اسفند همراه مادرش از روستای برسیان به روستای دهکرم که در 40 کیلومتری اصفهان است رفت تا تعطیلات آخر هفته را کنار پدربزرگ و مادربزرگش سپری کند. اما حدود ساعت هشت صبح روز جمعه 18 اسفند المیرا در حیاط خانه به تنهایی مشغول بازی بود که پدربزرگ برای انجام کاری خانه را ترک کرد.
این آخرین باری بود که المیرا دیده شد و بعد از آن دیگر کسی او را ندید.
یک ساعت بعد مادر المیرا متوجه غیبت دخترش شد و جستوجوها برای یافتن دختر کوچولو ادامه یافت اما هیچ ردی از او به دست نیامد.
با اعلام موضوع به پلیس ردیابیها برای یافتن دختر 7 ساله ادامه دارد.
رکنا نوشت: حمید چوپانی؛ از بستگان کودک گمشده به میگوید: «دختربچه گمشده، المیرا زارع معروف به نازگل، و تنها فرزند خانواده است. المیرا 7 ساله و در کلاس اول ابتدایی درس میخواند و همراه مادرش در روستای برسیان اصفهان زندگی میکرد. وقتی المیرا نوزادی 4 ماهه بود، پدرش را از دست داد و از آن زمان همراه مادرش زندگی میکرد.»
چوپانی درباره گم شدن المیرا میگوید:« المیرا روز پنجشنبه 17 اسفندماه همراه مادرش از روستای برسیان به روستای دهکرم که در 40 کیلومتری اصفهان رفت تا تعطیلات آخر هفته را کنار پدربزرگ و مادربزرگش سپری کند. ساعت 8 صبح روز جمعه المیرا وارد حیاط میشود و به تنهایی مشغول بازی میشود. همان لحظه پدربزرگ وارد حیاط میشود و برای انجام کاری خانه را ترک میکند. این آخرین باری است که المیرا دیده شد و بعد از آن دیگر خبری از او نشد. یک ساعت بعد مادر المیرا متوجه میشود که از المیرا خبری نیست. او احتمال میدهد بچه همراه پدربزرگش از خانه بیرون رفته باشد برای همین با پدربزرگ المیرا تماس میگیرد و زمانی که متوجه میشود المیرا همراه او نیست به دنبال طفل میگردد اما خبری از او نمیشود.»
چوپانی ادامه میدهد: «بعد از این که متوجه گم شدن المیرا شدیم به صورت تیمی به دنبالش گشتیم و هر جای که امکانش وجود داشت به دنبالش گشتیم اما هیچ نشانی از او پیدا نکردیم. ما دوربینهای مداربسته اطراف را هم بررسی کردیم که یا خراب بود و یا کیفیت مناسب نداشت و هیچ سرنخی به دست نیاوردیم.»
چوپانی درباره حضور اتباع بیگانه در روستا هم میگوید « اتباع زیادی در روستا ساکن هستند منتهی همه به صورت خانوادگی زندگی میکنند و در سه دهه گذشته مشکلی با آنها نداشتهایم.»