تهیه کیک انجیر و بادام
فصل انجیر رو به اتمام است و تا دیر نشده میتوانید با این میوه خوشمزه انواع دسرها و کیکها را آماده کنید.
کیک انجیر و بادام را کنار یک لیوان قهوه یا چای میل کنید. فصل انجیر رو به اتمام است و تا دیر نشده میتوانید با این میوه خوشمزه انواع دسرها و کیکها را آماده کنید. با این حال هنگام پختن کیک انجیر و بادام، حتما از انجیرهای رسیده و نرم استفاده کنید. انجیرهای رسیده، آبدار و بسیار شیرین هستند که مزه کیک را چند برابر میکنند. طرز تهیه کیک انجیر و بادام خیلی ساده است کافی است طبق دستورالعمل عمل کنید.
مواد لازم:
قالب کیک 9 اینچی
کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری، به اضافه کره برای چرب کردن قالب
بادام خام طبیعی (نه سفید شده) 1 فنجان
آرد ¼ فنجان
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
دارچین ⅛قاشق چایخوری
نمک ⅛ قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری
عصاره بادام ½ قاشق چایخوری
12 تا 14 انجیر رسیده
طرز تهیه کیک انجیر و بادام
- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک تابه تارت یا قالب پای 9 اینچی را با کره چرب کنید. سپس کنار گذاشته و بعد بادام و ¼ فنجان شکر را در غذاساز بریزید و با دور تند پودر کنید به صورتی که دانههای پودر شده درشت باشند. بعد آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را به مخلوط اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
- حالا در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها، کره آب شده، عسل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید و به ترکیب بادام اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا خمیر کیک آماده شود.
- در این مرحله خمیر را داخل قالب بریزید.
- بعد ساقههای انجیر را برش بزنید و انجیرها را از وسط نصف کنید. انجیرهای نصف شده را به سمت بالا روی خمیر بچینید و روی انجیرها هم شکر بپاشید.
- حالا قالب را درون فر قرار داده و 30 دقیقه صبر کنید تا کیک پخته و روی آن طلایی شود.
- بعد از این مدت، کیک را از فر در بیاورید و صبر کنید تا سرد شود.
- وقتی کیک سرد شد آن را از قالب بیرون آورده و کنار قهوه یا چای سرو کنید.