1

طرز تهیه سوپ کنگر

کنگر بسیار شبیه به کرفس است و در انواع خورشت ها و سالادها و سوپ ها استفاده می شود و خواص بی نظیری دارد خواصی که برای کاهش کلسترول بدن و کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد همچنین خنثی کننده سموم بدن و کبد می باشد و اشتها را نیز افزایش می دهد.

  مواد لازم مقدار
1 ‏کنگر          ٢ ‏الی ۴ ‏پیمانه
2 آرد گندم                   ٢ ‏قاشق غذاخوری
3 ‏گوشت چرخ کرده        ٢٠٠ ‏گرم  
4 پیاز               ١ ‏عدد
5 ‏تخم مرغ         ١ ‏عدد
6 روغن مایع یا کره                ٣ ‏قاشق غذاخوری
7 آب                ۴ ‏استکان
8 ماست ٣ ‏قاشق
9 ‏فلفل و نمک     به مقدار لازم

روش پخت

  1. ‏پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن به همراه کنگر تمیز شده تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید.
  2. نمک و فلفل و ادویه را نیز به ترتیب داخل مخلوط ریخته و آرد را نیز داخل کمی آب سردحل کرده و به همراه ٧ ‏پیمانه آب به مواد اضافه نمائید.
  3. بعد از اینکه آب جوش آمد، گوشتهای گلوله شده را به آرامی داخل سوپ ریخته و شعله گاز را کم کنید و مرتب سوپ را هم بزنید.
  4. وقتی کنگرها کاملا پخت، مخلوط تخم مرغ و ماست را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  5. بعد از پخته شدن تخم مرغ، غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه آب لیمو ترش صرف نمائید.