1

مدل تزیین شله زرد مجلسی با هرآن چه در خانه دارید

شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر یا پیش غذا نیز شناخته می شود. شله زرد ترکیبی از برنج، زعفران، گلاب، شکر و دارچین است که با دستورات مختلفی تهیه می‌شود و در مناسبت هایی چون محرم، ماه رمضان به عنوان نذری پخش می گردد.

پس از پخت نهایی، شله زرد را در کاسه‌ها یا ظرف‌های سرو ریخته و تزئین می کنند. برای تزیین روی شله زرد ، تزیین شله زرد در ظرف مستطیل، تزیین شله زرد تک نفره، تزیین آش شله زرد و… ایده های زیادی وجود دارد.

تزیین شله زرد با دارچین و نارگیل

گَردِ دارچین و پودر نارگیل در تزیین ساده شله زرد کاربرد فراوانی دارد. در تزیین شله زرد با پودر نارگیل و دارچین چند تکه مغز پسته یا بادام بر روی آن قرار دهید تا ظاهری زیبا و جذاب پیدا کند.

تزیین شله زرد با دارچین و گل محمدی

برای تزیین شله زرد مجلسی جدید می توانید همراه دارچین از گل محمدی نیز استفاده کنید. گل محمدی علاوه بر زیبایی، طعم فوق العاده ای به شله زرد می دهد. برای تزیین شله زرد با گل محمدی، پودر پسته و گل محمدی را با هم ترکیب کرده و بر روی شعله زرد بریزید و طرح روی شله زرد را زیباتر کنید.