مراحل دم کردن چای سبز
مصرف چای سبز به شیوه صحیح و در زمان مناسب باعث میشود تا بهتر بتوان از خواص این نوشیدنی مفید و اثرات آن برای سلامتی و کاهش وزن بهره برد.
نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که شیوه آماده کردن چای سبز تاثیر زیادی روی میزان آنتیاکسیدانهای آن دارد. همچنین دمای آب و مدت زمان دم کشیدن طعم چای را متفاوت میکنند. چای سبز خوب، طعم قوی دارد اما تلخ نیست و اگر آب بیش از اندازه داغ باشد یا برگهای چای سبز بیش از اندازه دم بکشند ممکن است که نوشیدنیتان طعم تلخ و نامطلوبی بگیرد. برعکس استفاده از آبی که به اندازه کافی داغ نیست نیز اجازه نمیدهد برگها به خوبی خیس شده و طعم خود را آزاد کنند. یادتان باشد که زمان دم کشیدن ایدهآل به اندازه برگهای چای سبز بستگی دارد.
مراحل دم کردن چای سبز:
- به مقدار مورد نیاز خود ظرف را از آب پر کنید و روی شعله بگذارید.
- اجازه دهید آب به دمای جوش برسد.
- ظرف آب جوش را از روی حرارت بردارید.
- چند دقیقه صبر کنید تا دمای آب کمی کاهش پیدا کرده و به کمتر از نقطه جوش برسد.
- به مقدار یک قاشق مرباخوری برای هر فنچان چای به آب اضافه کنید.
- درب ظرف را گذاشته و به مدت سه تا پنج دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد.
- زمان یکی از فاکتورهای مهم در دم کردن چای سبز است.
پیشنهاد: اگر میخواهید از حداکثر میزان قدرت آنتیاکسیدانی فنجان چای سبزتان استفاده کنید میتوانید به مدت ۲ ساعت برگهای چای را در آب سرد خیس کنید. در این صورت طعم فوق العادهای خواهید چشید و همچنین از خواص ضروری این نوشیدنی طبیعی بهره ببرید.