1

راهکارهای جلوگیری از ابتلا به سرطان

سرطان نوعی بیماری است که از تکثیر بی رویه سلولهای بدن ایجاد می شود و روشهای درمان آن مشکل و طولانی است. تشخیص زودرس باعث افزایش نتایج درمان و کاهش هزینه ها می شود  اما همانطور که همه می دانیم پیشگیری برتر از درمان است  و با رعایت نکاتی می توان به آن مبتلا نشد. 

توصیه های تغذیه ای

۱. روزانه ۵ واحد یا بیشتر از انواع سبزی و میوه مصرف کنیم.

۲. مصرف مقدار زیادی از غذاهای با فیبر بالا، مانند نان های سبوس دار، غلات و حبوبات

۳. با افزایش فیبر در رژیم غذایی، مقدار مایعات بایستی به دست کم ۸ لیوان در روز افزایش یابد.

۴. ارجحیت مصرف حبوبات و غلات کامل به غلات فرآوری شده (تصفیه شده) و قندهای ساده

۵. محدود کردن مصرف گوشت قرمز به ویژه گوشت فرآوری شده و چرب

۶. مصرف روغن جامد و سس های چرب ممنوع است.

۷. بهترین روغن مصرفی زیتون و کانولا است.

۸. حفظ وزن در محدوده استاندارد و تعادل کالری دریافتی با فعالیت بدنی

۹. فعالیت بدنی متوسط تا شدید (دست کم ۳۰ دقیقه در پنج روز از هفته)

۱۰. نگهداری مواد غذایی در یخچال در دمای زیر ۴ درجه سانتیگراد

۱۱. از مصرف کنسروها تا جایی که می توانیم دوری کنیم و در صورت اجبار از قوطی های آسیب دیده، ورم کرده، زنگ زده یا تو رفته( به صورت عمیق ) پرهیز کنیم و اطمینان حاصل کنیم که غذاهای بسته بندی شده به نحو مناسبی درزگیری شده است.

۱۲. از مصرف تخم مرغ های شکسته یا نگهداری شده در خارج از یخچال خودداری کنیم.