طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی خوشمزه
شیرینی کنجدی یا کلوچه کنجدی را می تونید سر میز صبحانه یا به عنوان یک عصرونه مقوی و خوشمزه در کنار عزیزانتون با شیر یا چای میل کنید.
مواد اولیه:
آرد یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
پکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
کنجد برای تزیین به میزان لازم
هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی کنجدی :
تخم مرغ را با شکر در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه میزنیم.هل و ماست و وانیل و پکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.سپس آرد را در ۳ مرحله افزوده و هم میزنیم تا یکدست شود.روی آن سلفون می کشیم و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در جایی به دور از یخچال می گذاریم تا استراحت کند.بعد ار یک ساعت آنها را اندازه کف دست پهن می کنیم و رویش را کنجد می پاشیم.هم میتوانید کلوچه را درون فر و هم داخل ماهیتابه بپزید بدین صورت که فر را از قبل روشن کرده روی حرارت ۱۷۰ گذاشته و به مدت نیم ساعت کلوچه را درون فر بگذارید.یا ماهیتابه را چرب کرده موادتان را به اندازه کف دست درون آن ریخته درپوش بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم بپزد.
شیرینی کنجدی ، کنجد فراوان نیاز داره ولی اگر از کنجد خوشتان نمی آید میتوانید پودر نارگیل یا پسته یا سیاه دانه روی آن بریزید یا حتی ساده میل کنید.