علت نبستن ژله چیست؟
احتمالا برایتان پیش آمده که برای میهمانتان ژله تهیه کرده اید و موقع مصرف با نبستن ژله مواجه شدید، بنظرتان دلیل چیست؟
– نسبت مواد مورد نیازی که برای تهیه ژله استفاده می کنید، نامناسب می باشد.
– مایع ژله را بیش از اندازه روی حرارت می گذارید.
– قالب را به شیوه اشتباه آماده می کنید.
– برای برگرداندن ژله داخل ظرف مورد نظر از شیوه صحیح استفاده نمی کنید.
حالا که متوجه شدید چرا پودر ژله نمی بندد، با رعایت راه حل های زیر میتوانید از شل شدن و نبستن ژله پیشگیری کنید.
شیوه درست تهیه کردن ژله
نخستین قدم برای درست کردن یک ژله سفت و خوشمزه، رعایت کردن میزان نسبت ترکیب مواد و روش درست تهیه آن است. برای تهیه یک بسته ژله ۱۰۰ گرمی نیاز به یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد دارید. ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به آهستگی هم بزنید. چنانچه میخواهید ژله شفاف و یکدستی داشته باشید، با استفاده از شیوه بن ماری، چند دقیقه مایع ژله را بر روی بخار کتری بگذارید.
در انتها یک لیوان آب سرد را به مخلوط بیفزایید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید. برای سفت شدن بیشتر ژله میتوانید به جای یک لیوان آب سرد، از نصف لیوان آب استفاده کنید.