1

نرگسی اسفناج تهیه کنید

می توانید به راحتی به کمک موادی ساده این غذای خوشمزه را درست کنید و از فواید شگفت انگیز آن برای سلامتی بهره مند شوید.

یکی از سبزیجاتی که در فصل پاییز به بازار می‌آید اسفناج است. این سبزی منبع غنی ویتامین A,B۳,C، آهن و پتاسیم است که برای سلامت قلب، مغز، چشم و درمان یبوست، کم‌خونی، فشارخون بالا و دیابت مفید است.

برای گنجاندن این سبزی مفید در برنامه غذایی‌تان می‌توانید نرگسی اسفناج تهیه کنید. اگر روش طبخ آن را نمی‌دانید این مطلب را بخوانید:

مواد لازم

  • اسفناج: نیم کیلوگرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۳ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت

روش تهیه

  1. پیازها را خلالی خرد کرده و روی حرارت در روغن تفت دهید تا سبک شود.
  2. فلفل و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید تا عطر آنها را بگیرد، سپس حبه سیر را رنده کرده و همراه قارچ به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
  3. اسفناج‌ها را شسته و بعد از آبکش کردن خرد کرده و به تابه اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا آب آن کاملا کشیده شود.
  4. به اسفناج‌ها به میزان لازم نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید و مرتب هم بزنید تا آب اسفناج کاملا کشیده شود.
  5. تخم‌مرغ‌ها را روی اسفناج شکسته و اجازه دهید تا با حرارت کم تخم‌مرغ‌ها پخته و سفت شوند.

نکته: در طول پخت اسفناج‌ها می‌توانید بر حسب سلیقه و به‌صورت اختیاری کمی آب نارنج یا رب انار ترش اضافه کنید.