کتاب «دا» ؛کتابی با محتوای آزادی خرمشهر
خبر آزادسازی خرمشهر به سرعت همه ملت مسلمان ایران را غرق شادی و سرور کرد و مردم ایران با حضور در مساجد نماز شکر به جای آورده و ندای الله اکبر سردادند. عملیات بیتالمقدس در دهم اردیبهشت ۱۳۶۱ آغاز شد و در چهار مرحله عملیات نهایتا در سوم خرداد ۱۳۶۱ به آزادسازی خرمشهر انجامید و تلفات زیادی به دشمن بعثی وارد آمد.
۲۹ سال از حماسه غرور آفرین رزمندگان اسلام میگذرد حماسهای که در تاریخ ایران چنان ماندنی شد که درباره اش و درباره خاطرات آن هزاران کتاب و مقاله نوشته شده است و هر کسی از ظن خود یار خرمشهر و پایمردی یاران خرمشهر شده است.
سوره مهر هم به عنوان ناشر اندیشه و هنر ایران اسلامی در گذشته کتابهای زیادی با موضوع خرمشهر منتشر کرده از جمله ۱۹ عنوان کتاب در حوزه خاطرات روزهای خرمشهر از جمله «خرمشهر خانه رو به آفتاب»، «ماموریت در خرمشهر»، «مهمان فشنگهای جنگی»، «خانه ام همین جاست»، «خرمشهر کو جهان آرا»، «آزادی خرمشهر»، «بادهای برفی»، «توفان سرخ»، «گردان گم شده»، «به داد ما برسید»، «جنایتهای ما در خرمشهر»، «عبور از آخرین خاکریز»، «در کوچههای خرمشهر»، «پاییز ۵۹»، «من در شلمچه بودم»، «رازهای دوران پر التهاب»، «اعترافات»، «خرمشهر در آتش» میشود و همچنین سه عنوان کتاب «پوتینهای مریم»، «آتش و خون در خرمشهر» و «آخرین شب در خرمشهر» منتشر شده است.
اگر بخواهیم در مورد خرمشهر کتابی را معرفی کنیم که به تمام معنا به روزهای خونین آن پرداخته است بی گمان کتاب «دا» اولین خواهد بود.
این کتاب خاطرات دختری هفده ساله به نام سید زهرا حسینی از ۲۰ روز حضورش در خرمشهر و اتفاقات جنگ تحمیلی است که توانست در مدتی اندک تمام نگاهها را به خود جلب کند. این کتاب را «دا» نام نهادند که تشکری باشد از همه ماداران ایران اسلامی و همه مادرانی که در طول این سالها فرزندان خویش را راهی آزمونهای سخت کرده اند و صبورانه سوخته اند و در فراغ عزیزانشان مویه کرده اند.