1

کوکوی بادمجان؛ غذايی لذیذ و فوری برای افطاری

در روز‌های ماه مبارک رمضان با کوکوی بادمجان اين غذای خوش عطر و لذیذ در سفره افطار از اعضای خانواده‌تان پذیرایی کنید.

مواد لازم برای تهيه کوکوی بادمجان 

  • بادمجان: یک کیلو
  • تخم مرغ: دو عدد
  • پیاز دو: عدد متوسط
  • روغن مخصوص سرخ کردن: ۶ قاشق غذاخوری
  • ادویه شامل نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی بادمجان 

مرحله اول:
بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید و با قسمت ریز رنده کنید. کمی به بادمجان‌های رنده شده نمک بزنید و تا ۵ دقیقه این مخلوط را ورز بدهید.

مرحله دوم:
پس از بیست دقیقه آب بادمجان‌ها را خوب بگیرید. اگر بادمجان‌های رنده شده آب دار باشند امکان دارد کوکوی شما شل شود و بافت خوبی نداشته باشد.

مرحله سوم:
بعد از آبگیری بادمجان‌ها ادویه ها، پیاز رنده شده و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. این مواد را ورز می‌دهیم تا یک دست شوند.

مرحله چهارم:
این مواد را با دست شکل بدهید و داخل روغن مخصوص سرخ کردن در حال داغ شدن قرار بدهید. به محض طلایی شدن رنگ کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی سرخ شود.

نکته آخر

  • در برخی از استان‌های غربی به این مخلوط دو قاشق غذاخوری آرد نیز اضافه می‌کنند. شمالی‌های عزیزمان دایره‌ای کوچک در میان مواد کوکو قرار می‌دهند و آن را به شکل دونات‌های کوچک سرخ می‌کنند. این کار ظاهر بهتری به غذای شما می‌دهد.