با ادویه‌های خوشمزه سوپ تان را دلچسب تر کنید

سوپ یکی از پیش غذاهای پرطرفدار در تمامی دنیاست و طرز تهیه بسیار آسانی دارد، اما طعم خوب آن وابسته به ادویه هایی است که هنگام طبخ استفاده می کنید.

ترکیبات ادویه انواع سوپ
ادویه‌ها و چاشنی‌هایی مانند پاپریکا، پودر سیر، فلفل، پونه کوهی خشک، ریحان خشک، گشنیز آسیاب شده، آویشن خشک، زیره سبز و لیمو خشک باعث خوش طعم‌تر شدن سوپ شما می‌شوند و به سوپ خواص دارویی و درمانی بالایی می‌بخشند.

ادویه‌های لازم برای پخت سوپ جو
ادویه‌های لازم برای پخت سوپ جو شامل زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه کاری، پودر آویشن و نمک می‌باشد. ادویه کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.

ادویه سوپ با پایه مرغ
برخی از سوپ‌ها بر پایه مرغ بوده و اگر علاقمند به پخت این نوع سوپ‌ها هستید، با افزودن ادویه‌هایی مانند پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز، همچنین جعفری و ریحان خشک طعم سوپ مرغ خود را خوشمزه و برجسته‌تر کنید.

ادویه سوپ با پایه سبزیجات
برای سوپ‌هایی که بر پایه سبزیجات تهیه می‌شوند، از ادویه‌هایی مانند نمک، کرفس، پودر جعفری، پودر سیر، مرزنجوش، آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه و مریم گلی استفاده کنيد.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.