به به ؛ خورش ریواس
طرز خوردن ریواس چطور است؟ انواع غذا با ریواس دارای طعمی خاص و بسیار خوشمزه می باشد. شاید بهترین طریقه مصرف ریواس، پخت آن به صورت انواع خورش می باشد.
انواع طرز تهیه خورش ریواس
خورش ریواس با گوشت گوسفندی یکی از پر طرفدارترین دستور پخت های این خورش می باشد. برای طرز تهیه خورش کرفس رسپیهای مختلفی وجود دارد که در ادامه به معرفی برخی از روش های طرز درست کردن خورش ریواس میپردازیم.
طرز تهیه خورش ریواس با گوشت قرمز
خورش ریواس معمولا با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوسفند و گوساله است پخته میشود. در ادامه به معرفی طرز تهیه خورش ریواس با گوشت قرمز میپردازیم.
مواد لازم برای طرز تهیه خورش ریواس شامل موارد زیر است:
- دویست و پنجاه گرم گوشت خورشتی
- صد و پنجاه گرم جعفری خرد شده
- پنجاه گرم نعنا خرد شده
- سیصد گرم ریواس
- بیست گرم کره
- یک عدد پیاز
- به مقدار مورد نیاز آبغوره
- نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان مورد نیاز
بهترین غذا با ریواس کوهی، خورش ریواس است که بسیار خوش طعم می باشد. مراحل و طرز تهیه غذا با ریواس به صورت زیر است:
مرحله اول
در مرحله اول ریواسها را شسته و پوست نازک موجود روی ساقه ریواس را بکنید و بعد ریواسها را به قطعههای مساوی تقسیم کنید.
مرحله دوم
در این مرحله پیازها را را پوست کنده و بشویید. سپس پیازهای پوست گرفته شده را ریز خرد کنید. پیازهای خرد شده را با روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند.
مرحله سوم
گوشتهای قرمز خورشی را به پیازها اضافه کنید و همراه با روغن و پیاز تفت دهید. بعد از اینکه گوشتها کمی تفت خوردند و رنگ آنها عوض شد کنی آب روی گوشتها بریزید و اجازه دهید آب به جوش بیاید، بعد از اینکه آب جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و مغز پخت شوند.
مرحله چهارم
جعفری و نعنا را ابتدا تمیز کرده و بشویید و در ِبکش ریخته تا آب آن برود. سپس جعفری و نعنا را خرد کنید. (در صورتیکه به نعنا تازه دسترسی نداشتید میتوانید از نعنا خشک استفاده کنید.) سپس نعنا و جعفری خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله پنجم
سبزی تفت خرده را به گوشت اضافه کنید و تا کمی با هم بجوشند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه ریواسهای خرد شده را نیز اضافه کنید و نمک و فلفل را نیز اندازه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش ریواس بپزد و جا بیفتد و بعد با برنج نوش جان کنید.