تهیه کیک انجیر و بادام

فصل انجیر رو به اتمام است و تا دیر نشده می‌توانید با این میوه خوشمزه انواع دسرها و کیک‌ها را آماده کنید.

کیک انجیر و بادام را کنار یک لیوان قهوه یا چای میل کنید. فصل انجیر رو به اتمام است و تا دیر نشده می‌توانید با این میوه خوشمزه انواع دسرها و کیک‌ها را آماده کنید. با این حال هنگام پختن کیک انجیر و بادام، حتما از انجیرهای رسیده و نرم استفاده کنید. انجیرهای رسیده، آبدار و بسیار شیرین هستند که مزه کیک را چند برابر می‌کنند. طرز تهیه کیک انجیر و بادام خیلی ساده است کافی است طبق دستورالعمل عمل کنید.

مواد لازم:

قالب کیک 9 اینچی

کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری، به اضافه کره برای چرب کردن قالب

بادام خام طبیعی (نه سفید شده) 1 فنجان

آرد ¼ فنجان

بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

دارچین ⅛قاشق چایخوری

نمک ⅛ قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد

عسل 2 قاشق غذاخوری

عصاره بادام ½ قاشق چایخوری

12 تا 14 انجیر رسیده

طرز تهیه کیک انجیر و بادام

  • فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک تابه تارت یا قالب پای 9 اینچی را با کره چرب کنید. سپس کنار گذاشته و بعد بادام و ¼ فنجان شکر را در غذاساز بریزید و با دور تند پودر کنید به صورتی که دانه‌های پودر شده درشت باشند. بعد آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را به مخلوط اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
  • حالا در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها، کره آب شده، عسل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید و به ترکیب بادام اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا خمیر کیک آماده شود.
  • در این مرحله خمیر را داخل قالب بریزید.
  • بعد ساقه‌های انجیر را برش بزنید و انجیرها را از وسط نصف کنید. انجیرهای نصف شده را به سمت بالا روی خمیر بچینید و روی انجیرها هم شکر بپاشید.
  • حالا قالب را درون فر قرار داده و 30 دقیقه صبر کنید تا کیک پخته و روی آن طلایی شود.
  • بعد از این مدت، کیک را از فر در بیاورید و صبر کنید تا سرد شود.
  • وقتی کیک سرد شد آن را از قالب بیرون آورده و کنار قهوه یا چای سرو کنید.
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.