حمله ایران به رژیم صهیونیستی برای برقراری صلح بود

رئیس جمهور گفت: حمله ایران به رژیم صهیونیستی، اقدامی برای مهار تنش‌آفرینی‌های این رژیم و برقراری صلح در منطقه بود.

دکتر مسعود پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی دیک شوف، نخست وزیر هلند، با اشاره به سابقه ۴۰۰ ساله روابط دو کشور گفت: دولت من به دنبال ارتقاء سطح روابط و تقویت همکاری‌ها با کشور‌های همسایه و دنیاست و در همین راستا می‌توانیم روابط فیمابین را نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تعمیق بخشیده و گسترش دهیم.

رئیس جمهور با اشاره به مواضع کشور‌های غربی از جمله هلند نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان افزود: من با شعار وفاق در داخل و دوستی با دنیا از سوی مردم به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران انتخاب شدم، اما در همان روز نخست آغاز به کار رسمی، رژیم صهیونیستی با هدف جبران ناکامی‌های خود در غزه و گسترش تنش و درگیری در منطقه، مهمان ما را در تهران ترور کرد و کشور‌های غربی و در راس آنها آمریکا نیز به جای محکومیت جنایات و اقدامات تروریستی صهیونیست‌ها، مدام از ما می‌خواهند که خویشتنداری کنیم.

آقای پزشکیان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با امید به نتیجه رسیدن تلاش‌ها برای برقراری آتش‌بس در غزه، از پاسخ فوری به جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی و نقض حاکمیت ملی خود چشم‌پوشی کرد، اظهار داشت: حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی، دقیقا به منظور مهار وحشی‌گری این رژیم، جلوگیری از تلاش‌های او برای گسترش جنایات و حملاتش در منطقه و برقراری آتش‌بس، صلح و آرامش و بر اساس نص صریح منشور ملل متحد، با رعایت چارچوب‌های حقوقی بین‌المللی و فقط بر علیه اهداف نظامی صورت گرفت.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سیاست دولت چهاردهم برای توسعه متوازن روابط با همه کشور‌های دنیا گفت: ملت ایران بهتر از هر کس می‌داند که در شرایط جنگ و تحریم و تنش نمی‌توان مسیر توسعه را پیمود، لذا به هیچ‌وجه به دنبال جنگ و درگیری و تنش نیستیم. جمهوری اسلامی ایران به دنبال آن است تا از مسیر گفتگو ضمن رفع برخی مسائل مثل مسئله هسته‌ای، روابط و همکاری‌های خود را با همسایگان و نیز دیگر کشور‌های دنیا از جمله کشور‌های اروپایی تقویت کند.

دیک شوف، نخست وزیر هلند نیز در این مکالمه تلفنی با بیان اینکه ما عمیقا باور داریم که منطقه خاورمیانه ظرفیت تنش بیشتر را ندارد و لذا از همه طرف‌ها خواسته‌ایم که از گسترش و تعمیق تنش و درگیری خودداری کنند، خاطرنشان کرد: هلند از اسرائیل خواسته که هر چه سریع‌تر به آتش‌بس در غزه تن دهد و از پیشنهاد آمریکا برای برقراری آتش‌بس در لبنان نیز حمایت کرده‌ایم.

نخست وزیر هلند همچنین با بیان اینکه هلند به سهم خود از رویکرد دولت جمهوری اسلامی ایران در گسترش روابط با کشور‌های اروپایی استقبال می‌کند، بر ضرورت برداشتن گام‌های ملموس در این زمینه تاکید کرد و گفت: گفتگوی صریحی که با جنابعالی داشتم قطعا برای آینده روابط ما مفید و موثر خواهد بود.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.