خواص عناب در بارداری
هرچند عناب به عنوان یک میوه شناخته شده در سبد غذایی اشخاص جایی ندارد و بیشتر جنبه دارویی دارد، بهتر زن باردار برای حفظ سلامت خود و جنینش این میوه را در برنامه غذایی خود قرار دهد.
در ذیل این مطلب ما به بررسی برخی از خواص عناب در بارداری می پردازیم:
-از آنجا که میوه عناب خواب آور است برای کاهش استرس و اضطراب و آرامش اعصاب در بارداری موثر می باشد.
-با استفاده از خواص عناب می توان حالت تهوع و استفراغ و دردهای شکمی در دوران بارداری مانند درد زیر شکم در بارداری را برطرف کرد.
-برای از بین بردن ضعف و بی حالی دوران حاملگی از خواص عناب در این دوران بهره مند شوید.
-آنتی اکسیدان و ویتامین آ و ث و همچنین پتاسیم موجود در میوه عناب برای مادر باردار بسیار مفید و مهم می باشد.
-تمیز بودن خون در دوران بارداری بر روی زیبایی جنین تاثیر کمی گذارد و عناب یک تصفیه کننده خون و دفع کننده سموم از بدن برای این امر می باشد که از خواص عناب در بارداری محسوب می شود.
-برای پیشگیری و رفع فشار خون بارداری عناب بخورید و از فواید آن بهره مند گردید.
-برای حفظ سلامت و رشد عمومی جنین مصرف عناب بسیار مفید می باشد.
-در روایت های متعدد از ائمه ذکر شده است که مادر باردار در ماه دوم بارداری خود هر روز صبح بر روی دو عدد عناب سوره توحید بخواند و ناشتا میل کند.
میوه عناب سرشار از خاصیت است و خواص عناب برای پوست نیز فراوان است و حتی گفته شده است که در درمان نازایی می توان از عناب بهره برد.عناب (jujube) در دوران بارداری یکی از انتخابهای خوب برای شما است. این میوه را به عنوان خرمای قرمز، خرمای کرهای، خرمای چینی یا حتی خرمای هندی در سراسر دنیا میشناسند. البته این میوه محتویات مهمتری نسبت به نامش دارد. این میوه بیضی شکل است و وقتی کال است سبز رنگ است و هر چه رسیدهتر میشود قهوهای-بنفش میشود. زمانی که این میوه کال است مزهی سیب و زمان رسیدن مزهی خرما میدهد.
در فصول میانی وپایانی بارداری که شما انرژی چندانی ندارید و احساس گرسنگی شما را آزار میدهد عناب به کمک شما میآید. در فصل ابتدایی بارداری که تهوع بارداری شدید است چیزهای بیبو به شما کمک میکنند.عناب هیچ کلسترولی ندارد. این میوه با مواد مغذیای مانند ویتامین سی و پتاسیم اشباع شده است و سدیم کمی دارد. همچنین بخش بزرگی از این میوه را آب تشکیل داده است؛ برای همین کم کالری است.
به دلیل موارد ذکر شده خواص عناب در بارداری بسیار زیاد است.با وجود کلسیم، پتاسیم، ساپونین، فلاونوئید، اسید بتولینیک، ویتامین آ و ویتامین سی این میوه یکی از بهترین انتخابهای سالم شما خواهد بود. همچنین عناب در برابر دردهای کوچک و سرطان دیواری دفاعی میسازد.