پس از زایمان کاچی بخورید

اگر به تازگی زایمان کرده‌اید و می‌خواهید با مصرف کاچی بدن خود را در برابر آسیب‌های احتمالی حفظ کنید و شیر خود را افزایش دهید، کافی است تا زیره، تخم گشنیز، رازیانه و نمک را به دستور پخت کاچی آرد گندم اضافه کنید تا این میان وعده خوش طعم و فوق‌العاده تهیه شود.

کاچی دارای خواص بسیار زیادی برای بدن است که در ادامه به معرفی برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت:

  • افرادی که از کمبود وزن رنج می‌برند، می‌توانند با قرار دادن کاچی در رژیم غذایی خود نقش بسیار زیادی در درمان این عارضه داشته باشند. در واقع می‌توان گفت کاچی خاصیت وزن گیری دارد و می‌تواند باعث درمان کاهش وزن این افراد شود.
  • خواص کاچی برای زنان به قدری زیاد است که زبان از بیان تمامی این مزایا ناتوان می‌ماند. به طور کلی می‌توان گفت مصرف کاچی توسط بانوان باعث تقویت رحم، بهبود سندرم پیش از قاعدگی، افزایش شیر در دوران شیردهی و همچنین درمان عفونت‌های زنانه می‌شود.
  • مواد معدنی، مغذی و ویتامین‌های کاچی باعث می‌شود تا فرد مصرف‌کننده قوای جنسی و جسمی بیشتری داشته باشد و بتواند سیستم ایمنی بدن خود را در برابر بیماری‌های مختلف قوی کند.
  • ناگفته نماند که این میان وعده خوشمزه حتی می‌تواند بر روی عملکرد مغز و افزایش حافظه نیز تاثیر مثبت بگذارد.
  • درمان کم خونی، کاهش ریسک ابتلا به سرطان، بهبود بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش استرس و اضطراب از دیگر خواص کاچی است که نمی‌توان از آن غافل شد.
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.