خورشت کدوحلوایی

پاییز فصل کدو حلوایی است و خوراکی‌های خوشمزه‌ای از جمله سوپ کدو حلوایی، کوکو و سالاد کدو حلوایی درست کنید که حتی کودکانی که چندان رغبتی به مصرف آن ندارند، شیفته این غذاها شوند. خورشت کدو حلوایی با گوشت ، یک غذای زمستانی بسیار جذاب است که ­می‌­تواند به برنامه غذایی شما تنوع ببخشد.

مواد لازم برای تهیه خورشت کدوحلوایی

  • گوشت خورشتی 300 گرم
  • کدو حلوایی یک کیلوگرم
  • پیازدو عدد
  • آلو بخارا 100 گرم
  • زعفران (حل شده در آب) یک و نیم قاشق غذاخوری
  • رب گوجه¬فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
  • دارچینیک قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه خورشت کدو حلوایی خوشمزه، باید قبل از هرکاری کدو را بشویید و پوست بکنید. سپس کدو را به صورت هلال‌­های کوچک خرد کنید، اما مراقب باشید آنقدر باریک خورد نشود که بعد از پخت چیزی از ان در خورشت دیده نشود.

مرحله دوم

پیازداغ فراوان، یکی دیگر از کلیدهای جا افتادن و خوشمزه شدن این خورشت است. پس یک عدد از پیازها را به صورت ریز خرد و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود. سپس کدوها را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.

مرحله سوم

پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کنید. داخل قابلمه­‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. تکه­‌های گوشت را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

مرحله چهارم

خورشت کدو حلوایی بدون عطر و رنگ زعفران قطعا چیزی کم دارد. پس حالا دو لیوان آب جوش و زعفران را روی مخلوط گوشت و پیاز بریزید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد. حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

مرحله پنجم

آلوها را خوب بشویید و نیم ساعت در آب بخیسانید. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوها را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه به گوشت اضافه کنید و دو ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.

مرحله ششم

کدو، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و 15 تا 20 دقیقه بعد قابلمه را از روی گاز بردارید. خورشت کدو حلوایی با گوشت را همراه با کته یا برنج آبکش سرو کنید و از طعم خاصش لذت ببرید.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.