خورش کدو تنبل

مراحل تهیه

1- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت داده گوشت و ادویه ها رو اضافه و تفت میدهیم بعد آب ریخته تا بپزد. معمولا سه ساعت زمان با شعله ملایم نیاز هست.

2-کدوی پوست کنده رو سرخ میکنیم و در اواسط پخت گوشت، اضافه میکنیم اگر کدو شیرین نبود میشه از شکر یا شیره استفاده کرد تا طعم خورش ملس بشه..نیم ساعت آخر آلو و رب و نمک اضافه زمان داده تا جا بیافته. سپس در ظرف مورد نظر بریزین و در کنار پلو نوش جان کنید.

3- غوره را هم از خوشه جدا کنید و در کمی روغن تفت داده و با شعله کم زمان داده تا بپزد و بیست دقیقه ای زمان نیاز داره و در کنار خورش نوش جان کنید.

مواد لازم خورش کدو تنبل

1 بسته گوشت خورشتی
کدو تنبل مکعبی شده یک عدد کوچک
10 عدد آلو بخارا (قابل حذف)
1 عدد پیاز
نمک،فلفل،زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
1 فنجان غوره غوره
شیره یا شکر به میزان دلخواه
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.