دستور تهیه پودینگ انار
پودینگها دسرهایی با بافت لطیف و نرم هستند که بیشتر سلیقهها آنها را به عنوان یک دسر شیرین و خوشطعم میپسندد. پودینگ انار یکی از دسرهای محبوب پاییز و زمستان است.
تهیه پودینگ انار در خانه راحت و بیدردسر است اما نتیجه آن، یک دسر خوشطعم سالم و خانگی خواهد بود.
نام: پودینگ انار
آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
آب انار: ۲ لیوان
دانه انار: به میزان لازم
خامه فرمگرفته: ۱۵۰ گرم
وانیل : نوک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت : ۴ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب : ۲ قاشق غذاخوری
ژلاتین : ۲ ورق
شکر یا پودر قند: ۵۰ گرم
روش تهیه:
۱- آب انار و وانیل را همراه پودر قند و پودر نشاسته در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.
۲- با اضافهکردن شیر، همزدن مواد روی حرارت را تا زمانی که به غلظت مورد نظر برسد ادامه دهید.
۳- خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید بافت انار شبیه فرنی باشد.
۴- ژلاتین را در کمی آب حل و به مواد پودینگ اضافه کنید. پودینگ را در ظرف مناسب بریزید و روی آن دانههای انار قرار دهید.
نکته: بهتر است پودینگ را قبل از سرو کمی در یخچال بگذارید تا سفت شود.