دستور پخت کیک کاپوچینو
کیک کاپوچینو یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه ای است که می توانید آن را به عنوان کیک پایه برای خامه کشی برای انواع مراسم ها و جشن ها خود نیز استفاده کنید. همچنین این کیک می تواند یک پیشنهاد عالی برای افرادی باشد که طعم قهوه در کنار طعم کیک دوست داشته و می توانند از این نوع کیک بسیار ساده و راحت و خوشمزه برای مراسم ها و دورهمی های خود به عنوان یک میان وعده ی دلچسب در کنار یک نوشیدنی گرم و خوشمزه استفاده کرده و میل کنند.
مواد لازم برای تهیه کیک کاپوچینو
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 لیوان
- شیر 1 لیوان
- روغن مایع 1/3 لیوان
- آرد سفید 2 لیوان
- کاپوچینو آماده 1 ق غذاخوری
- نسکافه (قهوه فوری) 1 ق غذاخوری
- بیکینگ پودر 2 ق مربا خوری
- وانیل نصف ق چای خوری
طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو خانگی و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه
در ابتدا تمامی مواد اولیه کیک را چند دقیقه ای قبل از شروع کار در محیط بیرون قرار دهید و زمان دهید تا تمامی مواد اولیه کیک مقداری با محیط هم دما شوند.
مرحله دوم: آماده سازی نسکافه و کاپوچینو
شیر را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و زمان دهید تا شیر شما به دمای ولرم برسد و بعد به آن کاپوچینو و نسکافه را نیز اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و بعد آن را کنار بگذارید.
مرحله سوم: آماده سازی تخم مرغ ها
درون ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و به آن ها شکر و وانیل را نیز اضافه کنید و با دور تند هم زن برقی شروع به هم زدن آن ها کنید و آن ها را به مدت 5 دقیقه ای با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا ترکیب آن ها با یکدیگر دارای بافتی سبک و حجیم و رنگی روشن تری شوند و بعد به آن ها مخلوط شیر و نسکافه و کاپوچینو را نیز اضافه کنید و مجدد با هم زن برقی آن ها را نیز با ترکیب تخم مرغ ها در حدد مخلوط شدن ترکیب کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: آماده سازی مواد خشک
درون ظرفی جداگانه ای آرد سفید و بیکینگ پودر را بریزید و آن ها را نیز با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و بعد ترکیب آن ها را با یکدیگر طی 3 مرحله الک کنید و بعد از آماده شدن ترکیب تخم مرغ ها ترکیب مواد خشک را نیز طی 2 مرحله مجدد آرام آرام و کم کم به مواد خود اضافه کنید و هربار پس از اضافه کردن آن ها به مواد ترکیب آن ها را به وسیله ای لیسکی با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا دارای مایه کیک شما دارای بافتی یکدستی شوند و آماده شوند.
مرحله پنجم: پخت کیک درون فر
برای پخت این کیک درون فر باید قالب مورد نظر خود را برداشته و سراسر آن را به وسیله مقداری روغن مایع و برس آشپزی کاملاً چرب و آماده کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و بعد فر را نیز به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه داخل آن را گرم و آماده کنید و بعد مایه کیک را درون قالب قرار دهید و قالب را به مدت 45 دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار دهید و زمان دهید تا به طور کامل کیک شما پخته و آماده شود و بعد از 45 دقیقه آن را به وسیله خلال دندان و یا سیخ چوبی تست کنید و در صورت آماده بودن آن را از فر خارج کنید و زمان دهید تا کیک شما خنک شود و بعد آن را از داخل قالب خارج کنید و بعد آن را داخل ظرف مورد نظری که برای آن در نظر دارید قرار دهید و آن را برش دهید و بعد از آن هم کیک کاپوچینو شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید. نوش جان