سلسله گفتگوهای آزاد با دختران تداوم دارد

انسیه خزعلی ، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست گفتگوی آزاد حوزه زنان و خانواده که با موضوع بررسی مسائل و چالش های ذهنی دختران جوان، در این معاونت برگزارشد، پس از استماع صحبت‌های برخی از دختران و زنان جوان حاضر در این نشست و  با اشاره به برگزاری نشست های متعدد با بانوان اظهار کرد: سلسله گفتگوهای آزاد با دختران تداوم خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه باید یا راه را یافت یا راه را ساخت گفت: هویت به نوعی بهره گیری از  تجربه متراکم و اندوخته یک ملت است و باید به کهن الگوها که کنش‌های رفتاری افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهند توجه کرد، نباید کهن الگوها را نادیده گرفت، چرا که در سبک زندگی ایرانی، اسلامی مشابهت‌های زیادی را در کهن الگوهای دینی و ملی برای زنان شاهد هستیم و این مسئله بسیار حائز اهمیت بوده و ضمیر ناخودآگاه  جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، با اشاره به متون زبان فارسی و متون دینی و مشابهت‌های آن در ترسیم چهره زن به ذکر شاخص هایی در شاهنامه مانند شهامت، استقلال فکری و همچنین عفت و پاکدامنی پرداخت و گفت: همه این ویژگی‌ها و بالاتر از آن در کهن الگوهای دینی مورد توجه بوده که باید آنها را برای زنان و دختران جوان هم بازگو کرد.

وی در ادامه در مورد لایحه حمایت ازامنیت زنان افزود: برخی اینگونه شایعه می کنند که این لایحه باعث آسیب به خانواده می‌شود، ولی باید توجه کرد که نه تنها این لایحه و قانونی شدن آن سبب آسیب به خانواده نیست، بلکه قوام خانواده را نیز به همراه دارد.

 خزعلی با بیان اینکه حجاب به عنوان فرهنگی است که تبدیل به قانون شده افزود: حجاب سبب حفظ حریم و امنیت زن خواهد شد و از طرفی به عنوان برند ویژه کشور ما و حافظ خانواده است.

وی با بیان اینکه باید به قانون احترام گذاشت و هر کشوری قانون خاص خودش را دارد، خاطر نشان کرد: به طور مثال استفاده از اسلحه برای افراد در آمریکا آزاد ولی در کشور ما ممنوع است، به هر حال هر کشوری قانون خاص خودش را دارد و همین طور که ما معتقدیم مجوز سلاح گرم اگر امنیت فردی برخی را حفظ کند اما امنیت جمعی مردم را تهدید می کند، ممکن است کشور دیگری به این معتقد نباشد و تبعات آن را نیز بپذیرد.

 معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه باید از قانون حمایت کنیم گفت: همه‌ما وظیفه پاسداری از هویت‌ و  سبک زندگی تمدنی خود را داریم.

وی افزود: کارگاه آموزش خانواده برای پسران در دوران سربازی برگزار خواهد شد تا جوانان بتوانند با مهارت افزایی در ارتباط و تعاملات  زندگی مشترک با چالش‌های کمتری روبرو شوند.

گفتنی است؛ در این جلسه دانشجویان و دانش آموزان دهه هشتادی مباحث و پیشنهاداتی را درباره حجاب، حق اشتغال زنان، فرزندآوری، موضوع اذن همسر برای خروج از کشور، مسئله احساس تبعیض بین دختران و پسران، نارضایتی جوانان از برخی رویکردها و مسائل مرتبط با هویت و …را مطرح کردند.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.