سوپ عدس و هویج خوراکی مقوی

سوپ عدس و هویج جزو خوراک‌های مقوی و برای روزهای پاییزی وزمستانی انتخاب مناسبی است.

  • آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه
  • پخت: یک ساعت
  • تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم:

  • هویج متوسط: ۵ عدد
  • عدس: ۲ لیوان
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیر: یک حبه
  • آب گوشت یا مرغ: ۶ لیوان
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. پیازهای نگینی و سیر خردشده را در کره تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید.

۲. هویج‌ها را نگینی درشت خرد کنید و در پیاز و سیر خوب تفت دهید.

۳. عدس را به مایه سوپ اضافه کنید و به تفت‌دادن مواد ادامه دهید تا خامی‌اش گرفته شود.

۴. آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد کاملا پخته شود و جا بیفتد.

نکته: برای اینکه این سوپ بافت بهتری داشته باشد، باید آب بیشتری به آن اضافه کنید تا شبیه خوراک نشود.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.