شربت توت فرنگی ؛دلچسب و گوارا
یکی از میوه های خوشمزه و دوست داشتنی فصل بهار توت فرنگی است که در انواع دسرها، سالاد، کیک ها و یا به صورت مربا، مارمالاد و شربت استفاده می شود. این میوه خوش عطر و بو خواص زیادی برای سلامتی دارد، که دراین زمینه می توان به افزایش سلامت قلب، کاهش فشار خون، كاهش خطر ابتلا به انواع سرطان، تقویت قوای جنسی مردان، درمان جوش صورت و . . . اشاره کرد.
نوشیدن شربت توت فرنگی با داشتن مواد مغذی مانند كلسیم، آهن، فیبر، پتاسیم، فسفر وآنتی اكسیدان، یک انتخاب عالی به شمار می رود.
این شربت طرز تهیه بسیار آسان و سریعی دارد و درکمترین زمان می توانید آن را آماده کنید.
مواد لازم:
>> آب: ۴ پیمانه
>> شکر: ۲ پیمانه
>> توت فرنگی: یک کیلو
>> اسانس توت فرنگی: ۲ قطره
طرز تهیه:
ابتدا توت فرنگی ها را شسته وخرد کنید و با ۴ پیمانه آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. کف ایجاد شده درموقع پختن را از سطح آن جمع کنید تا شربت شما بد رنگ نشود.
وقتی که توت فرنگی ها کاملاً پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید و بدون فشار دادن توت فرنگی ها محتوای قابلمه را ازصافی رد کنید. بعد از صاف کردن توت فرنگی ها شکر را به شهد اضافه کنید و قابلمه را مجدداً روی حرارت قرار دهید وچند دقیقه تا زمان حل شدن شکرهم بزنید. دوباره کف سطح شربت را جدا کنید سپس اسانس توت فرنگی را اضافه کنید. برای جلوگیری از شکرک زدن کمی جوهر لیمو یا آب لیمو بریزید ومخلوط کنید، قابلمه را کنار بگذارید و بعد از خنک شدن در ظرف مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
هنگام سرو، یک چهارم لیوان را شربت توت فرنگی بریزید و باقی را با آب سرد پر کنید. نوش جان