طرز تهیه آش آلبالو
مواد لازم برای آش آلبالو :
لوبیا چیتی | 70 گرم |
عدس | 200 گرم |
لپه | 50 گرم |
برنج | 75 گرم |
سبزی ریز خرد كرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) | 500 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پیازداغ | 4 قاشق سوپخوری |
سیرداغ | 1 قاشق سوپخوری |
گوشت چرخ كرده | 200 گرم |
پیاز رنده كرده | 1 عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
آرد برنج | 2 قاشق سوپخوری |
آلبالوی هسته گرفته | 300 گرم |
نعناداغ | 3 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه آش آلبالو :
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.
اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.
اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.
پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.
نکته : در صورت دلخواه می توانید 2 قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.