طرز تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر

آش رشته به عنوان یک غذای اصلی یا یک پیش غذای کامل و خوشمزه در سفره ایرانی ها صندلی ویژه ای دارد.

این پیش غذای خوشمزه و سریع را به راحتی می توان در منزل طبخ کرد. اما در صورتی که مراسم یا مهمانی دارید با تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر با ما همراه باشید تا با مقدار مواد این آش خوشمزه و طرز تهیه و نکات پخت آن آشنایی کامل داشته باشید.

طرز تهیه آش رشته

مواد اولیه برای 30 نفر
سبزی آش4 کیلو
کشک350 گرم
سیر5 حبه
لوبیا قرمز700 گرم
عدس700 گرم
نخود400 گرم
لوبیا چیتی100 گرم
کشک350 گرم
ادویه، نمک و فلفلبه میزان لازم
رشته1500 گرم
نعنا4 قاشق غذاخوری
آردبه میزان لازم
مواد اولیه برای 40 نفر
سبزی آش4 کیلو و نیم
کشک400 گرم
سیر5 حبه
لوبیا قرمز800 گرم
عدس800 گرم
نخود500 گرم
لوبیا چیتی120 گرم
ادویه، نمک، فلفلبه میزان لازم
رشته1500 گرم
نعنا4 قاشق غذاخوری
آردبه میزان لازم
مواد اولیه برای 50 نفر
سبزی آش5 کیلو
کشک500 گرم
سیر5 حبه
لوبیا قرمز900 گرم
عدس900 گرم
نخود500 گرم
لوبیا چیتی200 گرم
ادویه، نمک و فلفلبه میزان لازم
رشته2 کیلو
نعنا5 قاشق غذاخوری
آردبه میزان لازم

طرز پخت حبوبات آش

24 ساعت قبل از تهیه آش رشته حبوبات خود را بپزید تا معده شما اذیت نشود. بهتر است در این زمان چند بار آب حبوبات خود را عوض کنید. سپس آن ها را با آب تازه بپزید و کنار بگذارید. به این نکته دقت داشته باشید که عدس زودتر از سایر حبوبات می پزد، بنابراین لازم نیست زمان زیادی را صرف پختن آن کنید.

طرز تهیه آش رشته

بهتر است برای تعداد 30، 40 و 50 نفر یک قابلمه بزرگ برای آش خود در نظر بگیرید.

  • قابلمه خود را آب کنید و روی حرارت بگذارید.
  • سبزی های آش رشته را که از قبل آماده نموده بودید، درون قابلمه ریخته و بگذارید سبزی کمی بپزد.
  • سپس حبوبات از قبل پخته شده را به سبزی خود اضافه نمایید و بگذارید به خوبی پخته شود.
  • در این مرحله، رشته ها را 3 قسمت کنید و به درون قابلمه خود بریزید.
  • پیاز داغ ها را درون قابلمه بریزید. (پیاز داغ به جا افتادن و خوشمزه تر شدن آش یاری می نماید.)
  • مقداری ادویه به آش خود اضافه کنید، سپس زیر حرارت را کم نموده و اجازه دهید آش شما جا بیفتد.
  • می توانید یک تابه بردارید، 2 قاشق روغن در آن بریزید و مقداری نعنا خشک به روغن خود اضافه کنید.
  • سپس نعنا خشک ها را برای تزیین آش رشته خود بهره ببرید.
  • بعد از پخت آش آن را در یک ظرف مناسب ریخته و روی آن را با کشک، نعنا خشک، پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید.

آش رشته شما آماده است. نوش جان

نکات مهم

  • برای خوشمزه و مقوی شدن آش رشته خود، بر حسب ذائقه خود می توانید از آب قلم گوساله پخته شده بهره ببرید.
  • دقت داشته باشید، وقتی روی آش را لعابی رقیق فرا گرفت، آش شما جاافتاده و قابل سرو است.
  • اگر تعداد نفرات بیشتر یا کمتری برای مراسم خود در نظر گرفتید، با توجه به تعداد نفرات مواد را ضرب و تقسیم کنید.
  • هرگز حین پخت آش کشک را اضافه نکنید زیرا جوشیدن آن به همراه آش هم طعم کشک را خراب می نماید و هم باعث بریده شدن کشک می شود.
  • نمک را بعد از اینکه کشک و رشته را اضافه کردید به مقدار لازم به آش بزنید زیرا کشک و رشته هر دو شور هستند و افزودن نمک قبل از این دو می تواند باعث شور شدن آش شود.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.