طرز تهیه “آش شیر”

مواد لازم برای آش شیر :

    شیر : یک لیتر
    گندم پوست کنده :300 گرم
    نخود : 60 گرم
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    کشمش بی ‏دانه، گردو، بادام : جهت تزیین

طرز تهیه آش شیر:

گندم و نخود را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس کنید و طی آن چند بار آب آنها را عوض کنید .

سپس به همراه یک لیتر آب ، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند و لعاب بیندازند.

وقتی آب حبوبات کشیده شد به آن مقداری نمک اضافه کنید .

شیر را هم داخل حبوبات بریزید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

بعد از غلیظ شدن آش ، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با کشمش و گردو تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش شیر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش شیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد . 
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.