طرز تهیه اشکنه تخم مرغ

اشکنه تخم مرغ نسبت به سایر تنوع‌های موجود برای اشکنه،‌ محبوبیت بیشتری دارد.

اشکنه یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که به شیوه‌های متفاوتی طبخ می‌شود. اغلب ما طعم این غذای لذیذ را از خانه‌های مادربزرگ‌های خود به یاد داریم، اما متاسفانه امروزه کمتر این غذا را تهیه می‌کنیم. همه به دنبال تنوع در برنامه غذایی خودمان هستیم و برای این منظور معمولا به غذا‌های غیرایرانی فکر می‌کنیم، اما غذا‌های اصیل ایرانی که در گوشه و کنار کشور تهیه می‌شوند، گزینه‌های مناسب تری هستند. اشکنه تخم مرغ یکی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع این غذا است،

در تهیه این غذا از تخم‌مرغ، سیب زمینی، پیاز، آرد گندم، گوجه فرنگی و ادویه‌های مهمی مانند شنبلیله خشک شده استفاده می‌شود.

به منظور تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان نیاز است.

مواد لازم
پیاز۲ الی ۳ عدد
تخم مرغ۳ الی ۴ عدد
شنبلیله خشکیک قاشق سوپخوری
آرد۲ قاشق سوپخوری
زردچوبهیک قاشق مرباخوری
نمک، فلفل و روغنبه میزان لازم

دستور پخت

  1. پیازها را خرد کرده و سرخ کنید.
  2. زمانی که پیازها طلایی شدند، آرد و شنبلیله را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  3. در آخر زردچوبه را نیز به غذا اضافه کنید.
  4. اکنون سه الی چهار لیوان آب به اشکنه اضافه کنید و صبر کنید تا چند جوش بزند.
  5. سپس نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
  6. تخم مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی بریزید و کاملا به هم بزنید.
  7. اکنون به آرامی تخم مرغ ها را به غذا اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا تخم مرغ ها یکجا بسته نشوند.
  8. نمک و فلفل را اضافه کنید.
  9. پس از آنکه غذا دو تا سه جوش زد، غذا حاضر است.

نکات مهم:

  • شنبلیله خشک را ابتدا نرم کنید و سپس در غذا استفاده کنید. برای این منظور کمی این سبزی خشک را در دست خود پودر کرده یا آن را آسیاب کنید.
  • زردچوبه برای بهتر شدن رنگ این غذا است، بنابراین در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.