طرز تهیه خورش توت فرنگی

مواد اصلی
تعداد یا مقدار
فیله مرغ۳ عدد
توت فرنگی۱.۵ پیمانه
پیاز۲ عدد
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو۷ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
عسل۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله ۱: آماده‌سازی فیله مرغ

ابتدا فیله‌های مرغ را به اندازه‌های دلخواه خرد کنید یا آن‌ها را به صورت درسته نگه دارید. فیله‌ها را با کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه مزه‌دار کنید و کنار بگذارید تا برای مدتی مزه‌دار شوند.

مرحله ۲: سرخ کردن فیله مرغ

فیله‌های مزه‌دار شده را در تابه‌ای با کمی روغن و زعفران دم‌کرده بریزید و تا زمانی که هر دو طرف آن‌ها کمی طلایی شود، سرخ کنید. سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۳: آماده‌سازی پیاز

پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیازهای خرد شده را در همان تابه با کمی روغن اضافه کنید و تا زمانی که طلایی و نرم شوند، سرخ کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن سس به پیاز

سس آماده شده را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بوی ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله ۶: اضافه کردن مرغ به سس

فیله‌های مرغ سرخ شده را به مخلوط سس و پیاز اضافه کنید و حدود ۱/۲ پیمانه آب جوش به آن‌ها بیفزایید. اجازه دهید تا مواد برای حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند و آب آن کمی کاهش یابد.

مرحله ۷: اضافه کردن توت فرنگی

توت فرنگی‌ها را که از قبل شسته و نصف کرده‌اید، به خورش اضافه کنید. خورش را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا توت‌فرنگی‌ها نرم شوند و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله ۸: آماده سازی نهایی

پس از اتمام پخت، خورش را بچشید و در صورت نیاز مقدار نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. خورش توت فرنگی شما حالا آماده سرو است. این خورش را می‌توانید با برنج سفید یا نان تازه سرو کنید. نوش جان!

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.