طرز تهیه سوپ کنگر

کنگر بسیار شبیه به کرفس است و در انواع خورشت ها و سالادها و سوپ ها استفاده می شود و خواص بی نظیری دارد خواصی که برای کاهش کلسترول بدن و کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد همچنین خنثی کننده سموم بدن و کبد می باشد و اشتها را نیز افزایش می دهد.

 مواد لازممقدار
1‏کنگر         ٢ ‏الی ۴ ‏پیمانه
2آرد گندم                  ٢ ‏قاشق غذاخوری
3‏گوشت چرخ کرده       ٢٠٠ ‏گرم  
4پیاز              ١ ‏عدد
5‏تخم مرغ        ١ ‏عدد
6روغن مایع یا کره               ٣ ‏قاشق غذاخوری
7آب               ۴ ‏استکان
8ماست٣ ‏قاشق
9‏فلفل و نمک    به مقدار لازم

روش پخت

  1. ‏پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن به همراه کنگر تمیز شده تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید.
  2. نمک و فلفل و ادویه را نیز به ترتیب داخل مخلوط ریخته و آرد را نیز داخل کمی آب سردحل کرده و به همراه ٧ ‏پیمانه آب به مواد اضافه نمائید.
  3. بعد از اینکه آب جوش آمد، گوشتهای گلوله شده را به آرامی داخل سوپ ریخته و شعله گاز را کم کنید و مرتب سوپ را هم بزنید.
  4. وقتی کنگرها کاملا پخت، مخلوط تخم مرغ و ماست را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  5. بعد از پخته شدن تخم مرغ، غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه آب لیمو ترش صرف نمائید. 
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.