طرز تهیه سوپ کنگر
کنگر بسیار شبیه به کرفس است و در انواع خورشت ها و سالادها و سوپ ها استفاده می شود و خواص بی نظیری دارد خواصی که برای کاهش کلسترول بدن و کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد همچنین خنثی کننده سموم بدن و کبد می باشد و اشتها را نیز افزایش می دهد.
| مواد لازم | مقدار | |
| 1 | کنگر | ٢ الی ۴ پیمانه |
| 2 | آرد گندم | ٢ قاشق غذاخوری |
| 3 | گوشت چرخ کرده | ٢٠٠ گرم |
| 4 | پیاز | ١ عدد |
| 5 | تخم مرغ | ١ عدد |
| 6 | روغن مایع یا کره | ٣ قاشق غذاخوری |
| 7 | آب | ۴ استکان |
| 8 | ماست | ٣ قاشق |
| 9 | فلفل و نمک | به مقدار لازم |
روش پخت
- پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن به همراه کنگر تمیز شده تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید.
- نمک و فلفل و ادویه را نیز به ترتیب داخل مخلوط ریخته و آرد را نیز داخل کمی آب سردحل کرده و به همراه ٧ پیمانه آب به مواد اضافه نمائید.
- بعد از اینکه آب جوش آمد، گوشتهای گلوله شده را به آرامی داخل سوپ ریخته و شعله گاز را کم کنید و مرتب سوپ را هم بزنید.
- وقتی کنگرها کاملا پخت، مخلوط تخم مرغ و ماست را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
- بعد از پخته شدن تخم مرغ، غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه آب لیمو ترش صرف نمائید.


