طرز تهیه فلافل آبادانی اصل

شهر آبادان غذا‌های زیادی دارد، اما معروف‌ترین غذای آبادان فلافل است که یک فست فود خوشمزه و سالم به حساب می‌آید و خود آبادانی‌ها این فلافل را تند درست می کنند، ولی شما  در صورت تمایل نداشتن غذاهای تند، می‌توانید مقداری فلفل آن را  کم کنید.

مواد لازم فلافل آبادانی:

نخود:۳ پیمانه نخود
سیب زمینی آب پز : ۱ عدد سیب زمینی
سیر:۳ حبه
۱ عدد پیاز متوسط
نعناع خشک:به مقدار لازم
ادویه (نمک فلفل زردچوبه پودر زیره):به مقدار لازم


دستور تهیه فلافل آبادانی:

برای تهیه فلافل باید نخود‌ها را از ۴۸ ساعت قبل خیس کنید و  آب آن را چند بار عوض کنید تا نفخ نخود از بین برود. بعد که نخود را از آب خارج کردید به همراه پیاز و سیب زمینی نیم پز داخل چرخ گوشت بریزیدو دو بار چرخ کنید تا همه مواد کاملا با هم له و یکدست شوند. ادویه‌ها و نعناع خشک را هم به مخلوط فلافل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.
سپس مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا کمی خودش را بگیرد و سفت شود.
داخل ماهیتابه‌ای مناسب به مقدار کافی روغن بریزید به طوری که روی فلافل‌ها را بگیرد. بعد مواد فلافل را با دست و یا قالب فرم دهید و داخل روغن بیندارید تا سرخ شوند.
وقتی دو طرف فلافل‌ها سرخ شدند آن‌ها را روی دستمال کاغذی روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و بعد به همراه خیارشور و گوجه میل کنید.
نکات تهیه فلافل آبادانی:
از ظرف گود و کوچک استفاده شود تا میزان روغن کمتری استفاده شود و هم باعث شود فلافل مغز پخت شود.
در فلافل آبادانی نسبت به بقیه فلافل‌های دیگر از فلفل بیشتری استفاده می‌شود.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.