طرز تهیه کوفته تبریزی با لپه

کوفته تبریزی جزو خوشمزه‌ترین موارد می‌باشد. جهت آماده‌سازی کوفته تبریزی با لپه به مواد زیر نیاز دارید:

  • یک پیمانه لپه
  • یک پیمانه برنج
  • یک عدد پیاز
  • یک کیلو گوشت چرخ کرده
  • دو قاشق غذاخوری رب
  • دو عدد تخم مرغ
  • ۵ قاشق غذاخوری سبزی کوفته تبریزی
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • زعفران و فلفل به مقدار لازم
  • به مقدار لازم مغز گردو، زرشک و آلو

طرز تهیه کوفته تبریزی با لپه

  1. ابتدا باید درون قابلمه آب، پیاز داغ به همراه رب و ادویه جاتی چون دارچین را بریزید و اجازه دهید تا آب جوش بیاید.
  2. لپه را که از شب قبل خیس خورده آبکشی کنید و برنج را نیز پخته و درون آبکش بریزید. ترکیب لپه و برنج را به همراه یک پیاز کوچک به همراه گوشت چرخ کنید.
  3. سپس به مواد، تخم مرغ و مابقی گوشت چرخ کرده را به همراه سبزی کوفته و آرد نخودچی اضافه کنید و مواد را ورز دهید.
  4. کمی از از مایه کوفته را به همراه پیاز داغ، آلو و مغز گردو و زرشک مخلوط کنید و به صورت یک توپ کوچک در بیاورید.
  5. بعد از این که کوفته‌های خود را آماده کردید، آنها را در سسی که ابتدای کار آماده نمودید قرار داده و اجازه دهید کوفته‌ها سفت شوند و سپس آنها را بچرخانید تا به خوبی ترکیب آب و روغن به قسمت‌های مختلف آن برسد.
  6. ۲ ساعت با شعله ملایم برای پختن کوفته‌ها زمان لازم است و بعد از آن می‌توانید این غذای خوشمزه را با نان و برنج سرو کنید.
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.