طرز تهیه کوفته تبریزی با لپه

کوفته تبریزی جزو خوشمزهترین موارد میباشد. جهت آمادهسازی کوفته تبریزی با لپه به مواد زیر نیاز دارید:
- یک پیمانه لپه
- یک پیمانه برنج
- یک عدد پیاز
- یک کیلو گوشت چرخ کرده
- دو قاشق غذاخوری رب
- دو عدد تخم مرغ
- ۵ قاشق غذاخوری سبزی کوفته تبریزی
- ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
- زعفران و فلفل به مقدار لازم
- به مقدار لازم مغز گردو، زرشک و آلو
طرز تهیه کوفته تبریزی با لپه
- ابتدا باید درون قابلمه آب، پیاز داغ به همراه رب و ادویه جاتی چون دارچین را بریزید و اجازه دهید تا آب جوش بیاید.
- لپه را که از شب قبل خیس خورده آبکشی کنید و برنج را نیز پخته و درون آبکش بریزید. ترکیب لپه و برنج را به همراه یک پیاز کوچک به همراه گوشت چرخ کنید.
- سپس به مواد، تخم مرغ و مابقی گوشت چرخ کرده را به همراه سبزی کوفته و آرد نخودچی اضافه کنید و مواد را ورز دهید.
- کمی از از مایه کوفته را به همراه پیاز داغ، آلو و مغز گردو و زرشک مخلوط کنید و به صورت یک توپ کوچک در بیاورید.
- بعد از این که کوفتههای خود را آماده کردید، آنها را در سسی که ابتدای کار آماده نمودید قرار داده و اجازه دهید کوفتهها سفت شوند و سپس آنها را بچرخانید تا به خوبی ترکیب آب و روغن به قسمتهای مختلف آن برسد.
- ۲ ساعت با شعله ملایم برای پختن کوفتهها زمان لازم است و بعد از آن میتوانید این غذای خوشمزه را با نان و برنج سرو کنید.