طرز تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا
این کوکو دارای مواد میانی بوده و کمی از انواع دیگر کوکو قارچ متفاوت است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا را بیاموزید.
مواد لازم برای کوکوی قارچ
| قارچ | 300 گرم |
| پیاز | 2 عدد متوسط |
| سیر | 2 حبه |
| لیمو تازه | 1 عدد متوسط |
| سبزی کوکویی | 350 گرم |
| پنیر پیتزا | 200 گرم |
| تخم مرغ | 5 عدد |
| روغن | به مقدار لازم |
| نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
| فلفل سیاه | به میزان لازم |
زمان لازم برای تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا، 30 دقیقه است.
روش پخت کوکو قارچ با پنیر پیتزا
- آماده کردن سبزی کوکویی سبزی را بعد از پاک کردن شسته و روی پارچه ای نخی می ریزیم تا خشک شود. سپس ریز خرد می کنیم.
- خرد کردن قارچ قارچ را نیز شسته و به شکل نگینی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم و برای کوکو قارچ کنار می گذاریم.
- خرد کردن پیاز پوست پیاز را جدا کرده و طوری خرد می کنیم که نگینی ریز شود.
- آماده کردن سیر برای کوکو قارچ با پنیر پیتزا، سیر را پوست کنده و با سیر خرد کن له می کنیم.
- تفت دادن پیاز در تابه ای مقدار لازم روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پیاز را اضافه کرده و تفت می دهیم. زمانی که طلایی و سبک شد از تابه خارج می کنیم.
- آماده کردن قارچ حال در تابه ای قارچ را بدون روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. آبلیمو را اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کردن پیاز پیاز تفت خورده را به همراه سیر به قارچ اضافه کرده و بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد خاموش می کنیم و برای کوکو قارچ کنار می گذاریم.
- تهیه مواد کوکو قارچ سبزی خرد شده را در ظرفی می ریزیم.
- ریختن تخم مرغ یک تخم مرغ را به سبزی اضافه کرده و هم می زنیم تا لختگی آن از بین برود. بقیه ی تخم مرغ ها را نیز به همین روش اضافه می کنیم.
- افزودن نمک نمک و زردچوبه را به مواد فوق اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.
- اضافه کردن فلفل فلفل سیاه را نیز در مواد کوکو قارچ می ریزیم و کنار می گذاریم.
- تهیه مواد میانی پنیر پیتزا را به مخلوط قارچ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- سرخ کردن کوکو سپس در تابه ای مقداری روغن ریخته و مواد کوکو را به صورت لایه ای نازک در آن می ریزیم. کمی که دو طرف آن سرخ شد از تابه خارج می کنیم.
- آماده کردن کوکو قارچ با پنیر پیتزا سپس آن را در کاغذ روغنی قرار داده و در یک طرف آن از مواد میانی می ریزیم. طرف دیگر را به آرامی روی مواد میانی برمی گردانیم. حال کوکو قارچ با پنیر پیتزا را در سینی فر چرب شده قرار می دهیم و دمای فر را روی 170 درجه تنظیم می کنیم. بعد از اینکه پنیر آب شد، آماده است.
نکات طلایی برای تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا
- توجه کنید که کوکویی که ابتدا در تابه سرخ می کنیم، نباید خیلی سرخ شود زیرا دیگر نمیتوان آن را دولا کرد.
- اگر کوکو قارچ آبکی شد، کمی آرد به آن اضافه کنید.
- آبلیمو را به این دلیل به قارچ اضافه می کنیم که رنگ آن تیره نشود.
- برای بهتر پختن کوکو قارچ با پنیر پیتزا، بعد از ریختن مایع کوکو در تابه، درب آن را بگذارید.
- می توانید کوکوی قارچ را رول کرده و در فر قرار دهید.


