غذاهايي که باعث غلظت خون ميشوند
موادغذايياي که باعث افزايش خونسازي ميشوند در غلظت خون نقش دارند.
موادغذايي حاوي قند به هيج عنوان باعث افزايش غلظت خون در افراد نخواهند شد. برنج همانند نان و ماکاراني نوعي کربوهيدرات بهشمار ميآيد. مصرف برنج و کربوهيدراتها هيچ ارتباطي نميتواند با غلظت خون افراد داشته باشد، براي مثال اگر برنج در غلظت خون نقش داشته باشد، نان و ماکاراني هم در اين زمينه بيتاثير نخواهد بود و عملکرد يکساني خواهد داشت.
مصرف انواع گوشتها، مصرف زياد جگر و مصرف بيش از اندازه چربي نسبت به ساير موادغذايي تاثير بيشتري در افزايش غلظت خون دارند، اما موادغذايي حاوي کربوهيدراتها که برنج را هم شامل ميشوند باعث بروز چنين اتفاقي نميافتد.
اصولا قندها باعث افزايش غلظت خون نميشوند، برنج يا نان و ماکاراني روي انسداد مجاري ادراري، سنگکليه و صفري هم نميتوانند اثر بگذارند؛ چرا که سنگهاي کليوي سنگهايي هستند که يا اسيداوريکي يا اگزالاتي (شايعترين سنگهاي کليوي) هستند. کربوهيدراتها در انسداد عروق و کانالهاي نخاعي تاثير دارند و کاهش الاسيسيتي رگها معمولا بهعلت افزايش سن، تجمع تجربي در داخل رگها (بهعلت چاقي و مصرف زياد چربيهاي اشباع مانند دنبه، چربيهاي موجود در گوشتهاي گوسفند، جگر و…) ايجاد ميشود و ميتوانند پلاکهايي را بهعنوان پلاکهاي قلبيوعروقي در داخل عروق ايجاد کرده و فرد را مستعد انسدادهاي قلبي کنند.


