فوت و فنهای درست کردن سالاد الویه
سالاد الویه یکی از مشهورترین سالادهای دنیاست که در ایران بسیار محبوب است و پایه ثابت میز غذا در مهمانیها و به خصوص جشن تولدهاست. این سالاد خوشمزه در میان کودکان هم بسیار پرطرفدار است.
این سالاد نیاز به رعایت یک سری نکات و فوت و فنهای خاص دارد که در ادامه میخوانید:
مواد لازم برای تهیه سالاد الویه
سینه مرغ: ۱ عدد
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
هویج: ۱ عدد
خیارشور: نیم کیلو
سس مایونز: به میزان لازم
خامه صبحانه: ۳ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: نصف لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
چوب دارچین: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد الویه
۱ ـ برای شروع کار سیب زمینی و تخم مرغ را به صورت جداگانه آبپز کنید و به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند.
۲ ـ سینه مرغ را همراه با ۱ لیوان آب، پیاز، سیر، چوب دارچین و کمی نمک و فلفل سیاه آبپز کنید؛ سپس سینه مرغ را خرد یا ریش کنید و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
۳ ـ سیب زمینیها را با رنده ریز یا درشت به دلخواه رنده کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سس مایونز را همراه با خامه، کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سیب زمینی رنده شده بریزید. با یک قاشق مناسب سیب زمینی و سس را خوب هم بزنید تا کامل با هم مخلوط شوند.
۴ ـ تخم مرغ آبپز، خیارشور و هویج را رنده کنید و داخل یک کاسه دیگر بریزید؛ سپس نخود فرنگی پخته را به آن اضافه کنید. در این مرحله نصف آب مرغی را که صاف کردهاید، به این مواد اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس همه مواد را به کاسه سیب زمینی اضافه کنید. حالا وقتش رسیده که دستکش بهداشتی دست کنید و همه مواد الویه را با دست کاملا هم بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند. سالاد الویه را داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید؛ سپس به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد، نوش جان.


