چطور در بهار خورش ریواس بپزیم؟

ریواس گیاهی است که به خاطر اسیدهای آلی موجود در آن، طعمی ترش و منحصر به فرد دارد. این خورشت معمولا با ادویه‌های سنتی و سبزیجات معطر طبخ می‌شود و با نان تازه یا برنج سرو می‌شود.

زمان تهیه: یک ساعت

مدت پخت:۲ ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت :۵۰۰ گرم

پیاز بزرگ: یک عدد

ریواس: ۴ ساقه

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

جعفری خرد شده: یک فنجان

نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده : نصف قاشق چایخوری

سیر رنده شده : یک قاشق چایخوری

زعفران ساییده شده: به میزان لازم

نمک و روغن: به میزان لازم

روش تهیه

  1. روغن را در تابه گرم کنید و جعفری و نعنا را روی حرارت متوسط ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. اگر از نعناع خشک استفاده می کنید، ابتدا جعفری را تفت دهید و نعنای خشک را برای دقیقه آخر اضافه کنید.
  2. ساقه‌های ریواس را بشویید و خشک کنید سپس لایه نازک پوست بیرونی ساقه‌ها را جدا کنید. ساقه‌ها را به قطعات ۳ تا ۴ سانتی‌متری برش دهید.
  3. در یک قابلمه بزرگ، روغن را حرارت دهید تا گرم شود سپس پیاز را اضافه کنید، نمک بپاشید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا طلایی و شفاف شود. زردچوبه و فلفل را هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
  4. گوشت را به پیاز اضافه کنید و کاملا سرخ کنید. زنجبیل و سیر رنده شده را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید و با کمی آب بپزید.
  5. پس از پخته شدن گوشت، ریواس را به همراه ادویه اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت در قابلمه را باز بگذارید و اجازه دهید خورشت ریواس جا بیفتد.
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.