کباب تُرش
کباب ترش یا ترش کباب یکی از کباب های خاص ومعروف شمال کشورمان است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و محبوبیت فراوانی در بین همه مردم دارد. شما هم این کباب بی نظیر و متفاوت را طبخ کنید و از عطر وطعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
>> رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
>> سیر: ۲ حبه رنده شده (اختیاری)
>> گردو: ۵۰ گرم (آسیاب شده)
>> چاشنی کباب: به میزان لازم
>> راسته گوسفند یا گوساله: ۳۵۰ گرم
>> روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
>> پیاز: ۱ عدد (رنده شده)
>> چوچاق: ۱ قاشق غذاخوری خرد شده (سبزی محلی گیلانی)
>> نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
قبل از هر کاری گوشت را چنجه ای خرد كنید و کمی بكوبید تا نازک و بافت آن نرم شود. سپس گردو، پیاز، رب انار، سبزی خشک، چاشنی کباب، سیر، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده وخوب مخلوط کنید؛ حالا به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه دار شود.
بعد از این مدت گوشتها را سیخ زده و روی حرارت خیلی ملایم بپزید، تا مغز پخت شده ومواد روی کباب نسوزد.
بعد از پخت با چلو یا نان به همراه گوجه کبابی، پیاز وسبزی خوردن سرو و نوش جان کنید.
نکته:
::: ميتوانيد اين كباب را به سیخ چوبی بزنید ودر ماهیتابه با کمی روغن و آب با حرارت کم یپزید.
::: اگر به سبزی محلی شمال دسترسی نداشتید، از مخلوط نعنا، گشنیز وجعفری خرد شده استفاده كنيد.