کوکی انگشتی شکلات

عاشقان شکلات وقتی به دنبال طرز تهیه شیرینی خانگی ساده هستند؛ در اولین گزینه انتخابی خود به سراغ کوکی انگشتی میروند. زیرا خمیر شکلاتی کوکی و پر کردن آن گاناش شکلات در کنار تردی مغز پسته طعمی جادویی را به آنها هدیه میدهد.
مواد اولیه:
ماده | مقدار موردنیاز |
آرد همهمنظوره | یک ونیم فنجان |
پودر کاکائو شیرین نشده | نصف فنجان |
بیکینگپودر | نصف قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
کره بدون نمک، نرم شده | ۳ / ۲ فنجان |
شکر قهوهای روشن | ۴ / ۳ فنجان |
شکر سفید گرانول | ۴ / ۱ فنجان |
تخممرغ بزرگ | یک عدد |
عصاره وانیل | یک قاشق چایخوری |
شکر دانهریز | نصف فنجان |
مواد اولیه گاناش:
- دوسوم فنجان شکلات نیمه شیرین خردشده
- نصف فنجان خامه فرم گرفته
- ۴ / ۱ فنجان پسته، خردشده
طرز تهیه کوکی شکلاتی انگشتی
- در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر و نمک را باهم مخلوط کنید.
- از یک همزن برقی (همزن دستی) استفاده کنید و کره و شکر را باهم در یک کاسه جداگانه با سرعت متوسط به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا سبک شود و پف کند.
- تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و روی دور متوسط به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً مخلوط شوند.
- مواد خشک را کمکم اضافه کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
- شکر و گرانول را برای غلتاندن کوکیها، در یک کاسه کمعمق بریزید. هر بار ۱ قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و به شکل توپهای ۱ اینچی درآورده و داخل مواد بغلتانید.
- با انگشت شست خود یا پشت یک قاشق کوچک یک فرورفتگی در مرکز هر توپ ایجاد کنید.
- کوکیها را روی یک کاغذ روغنی بافاصله ۲ اینچ از هم قرار دهید، شیرینیها را به مدت ۱ ساعت به یخچال منتقل و سرد کنید (همچنین میتوانید ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید).
- فر را با دمای ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید.
- کوکیها را به مدت ۱۰-۱۳ دقیقه بپزید تا لبههای آن سفت شود. اگر فرورفتگیها شروع به بسته شدن کردهاند، درحالیکه کوکیها هنوز داغ هستند، از پشت قاشق استفاده کنید تا بااحتیاط فرورفتگی را دوباره بزرگ کنید.
اجازه دهید شیرینیها به مدت ۵ دقیقه روی سینی فر خنک شوند، سپس بااحتیاط به توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.