کیک عسل دروغین؛ کیک یخچالی بدون نیاز به فر
کیک یخچالی یکی از انواع دسرهای خوشمزه است که تهیه آن نیازی به استفاده از فر ندارد و تنها کافی است چند ساعتی در یخچال بماند تا جا افتاده و آماده سرو شود.
معمولا برای تهیه کیک یخچالی به جای مواد اصلی کیک از بیسکوییت و کرم استفاده میکنند. درست کردن کیک یخچالی به دلیل اینکه نیازی به پخت و فر ندارد، بسیار آسان است و به صرف زمان زیادی نیاز ندارد. کیک عسل دروغین نوعی کیک یخچالی است که با بیسکوییت و مواد خامهای تهیه میشود و به دلیل داشتن سس دلسه دلچه طعم بینظیری دارد.
مواد لازم
بیسکوییت پتیپور ساده: ۲ بسته
خامه صبحانه: ۱ پاکت
پودر کرم کارامل: ۱ بسته
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
سس دلسه دلچه: ۳ قاشق غذاخوری
شیرعسل: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا خامه صبحانه، پودر کرم کارامل، پنیر خامهای و سس دلسه دلچه را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
ظرف موردنظر دسر را آماده کنید. بیسکوییت پتی پور را ابتدا داخل شیرعسل بزنید تا خیس بخورد، سپس کف ظرف دسر کنار هم بچنید و از مایه خامهای روی بیسکوییت بریزید و پخش کنید. دوباره یک لایه بیسکوییت خیس خورده روی مواد بچینید و از مایه خامهای روی بیسکوییتها پخش کنید. این کار را به صورت لایه به لایه تا جایی که ظرف پر شود ادامه بدهید.
در آخر لایه رویی باید مواد خامهای باشد. کمی بیسکوییت پتی پور را پوره کنید و برای تزیین روی سطح دسر بریزید تا کاملا روی دسر را بپوشاند. ظرف دسر را به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر جا بیفتد.
حالا کیک عسل دروغین خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.


