طرز تهیه کیک هلو

هلو یکی از میوه های لذیذ و خوشمزه تابستانی و البته مقوی و پرخاصیت است. می خواهیم علاوه بر برخوردار شدن از فواید هلو ، از عطر بی نظیر این میوه در پخت کیک هلو استفاده کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک هلو خانگی

تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
آرد۲ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
ماستنصف پیمانه
روغننصف پیمانه
هلو متوسط۳ عدد
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
آماده سازی:۱۵ دقیقه
زمان پخت:۴۵ دقیقه
مجموع زمان پخت:۶۰ دقیقه

طرز تهیه کیک هلو خانگی 

قبل از شروع به کار تهیه خمیر کیک هلو ، فر را روشن کنید.

هلوها را خرد کنید. از هلوی خیلی خیلی نرم استفاده نکنید چون آب میندازه و کیکتون خمیری میشه.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید. وانیل اضافه کنید و کمی هم بزنید تا از لختگی در بیاد.

بعد شکر اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه.  روغن را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

سپس ماست را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. حالا همزن را کنار بگذارید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. بعد کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

در پایان به هلوهای خرد شده یه قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید تا همه هلوها به آرد آغشته بشن ( اینکار باعث میشه ته نشین نشن ).

قالبمون را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.  مواد کیک هلو را داخل قالب می ریزیم.

قالب را داخل فر گذاشته و اجازه میدیم کیک به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه (البته بستگی به فرتون داره) بپزه.

نکات

از ماست ترش استفاده نکنید.

میتونید بجای ماست از آب میوه هلو استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.