طرز تهیه کیک هلو
هلو یکی از میوه های لذیذ و خوشمزه تابستانی و البته مقوی و پرخاصیت است. می خواهیم علاوه بر برخوردار شدن از فواید هلو ، از عطر بی نظیر این میوه در پخت کیک هلو استفاده کنیم.
مواد لازم برای تهیه کیک هلو خانگی
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
آرد | ۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
ماست | نصف پیمانه |
روغن | نصف پیمانه |
هلو متوسط | ۳ عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
آماده سازی: | ۱۵ دقیقه |
زمان پخت: | ۴۵ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۶۰ دقیقه |
طرز تهیه کیک هلو خانگی
قبل از شروع به کار تهیه خمیر کیک هلو ، فر را روشن کنید.
هلوها را خرد کنید. از هلوی خیلی خیلی نرم استفاده نکنید چون آب میندازه و کیکتون خمیری میشه.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید. وانیل اضافه کنید و کمی هم بزنید تا از لختگی در بیاد.
بعد شکر اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه. روغن را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
سپس ماست را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. حالا همزن را کنار بگذارید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. بعد کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
در پایان به هلوهای خرد شده یه قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید تا همه هلوها به آرد آغشته بشن ( اینکار باعث میشه ته نشین نشن ).
قالبمون را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. مواد کیک هلو را داخل قالب می ریزیم.
قالب را داخل فر گذاشته و اجازه میدیم کیک به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه (البته بستگی به فرتون داره) بپزه.
نکات
از ماست ترش استفاده نکنید.
میتونید بجای ماست از آب میوه هلو استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه.