فواید مصرف لوبیا سبز در دوران بارداری
لوبیا سبز منبع خوبی از فولات است، که برای تقسیم سلولی و سنتز DNA مفید هستند.
غذاهای غنی از فولات برای زنان در دوران پریودی و بارداری نیز مفید است.
تعدادی از ویتامین هایی، مانند:نیاسین و تیامین که در لوبیا سبز موجود است، منبع خوبی از مواد مغذی هستند که به جلوگیری از عفونت های زیادی در بدن کمک می کنند.
لوبیا سبز منبع خوبی از فولات است، که برای تقسیم سلولی و سنتز DNA مفید هستند.
تاثیرات ویتامین A از فواید لوبیا سبز:
ویتامین A موجود در سبزیجات سبز در تهیه آنتی اکسیدان ها و همچنین در تولید ترکیباتی که مانع از پیری می شوند، مؤثر هستند.
تاثیر منگنز از خواص لوبیا سبز:
منگنز در لوبیا سبز، به عنوان عاملی برای آنتی اکسیدان ها در عمل آزاد سازی رادیکال کمک می کند. لوبیا سبز تمایل دارد که شما را متناسب و سالم نگه دارد.
مصرف لوبیا سبز برای پیشگیری از سرطان:
لوبیا سبز، حاوی مقدار زیادی کلروفیل است؛ ممکن است اثرات سرطان زایی آمین های هتروسیکلی را که هنگام کباب کردن گوشت در دمای بالا ایجاد می شود، را بتواند متوقف کند. افرادی که غذاهای کبابی را ترجیح می دهند، باید آنها را با سبزیجات سبز ترکیب کنند، تا این خطر کاهش یابد.