آشنایی با روش تهیه و پخت خورشت هویچ و کلم سفید
شاید بسیاری انواع خورشتهای ایرانی را تنها محدود به تعدادی خورشت خاص مانند قورمه سبزی، قیمه و … بدانند، اما باید گفت دنیای خورشتها بسیار گسترده است و با مواد متنوعی از جمله هویچ میتوان غذاهایی خوشمزه تهیه کرد.
خورشتهایی مانند هویچ و کلم سفید که طعمی متفاوت را به شما و خانوادتان ارمغان میدهد.
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
مدت زمان پخت:۲ ساعت
برای: ۳ نفر
مواد لازم:
سینه مرغ: ۳ عدد
پیاز خلالی:۲عدد
سیر خردشده:۲یا ۳ عدد
هویج خلالی: ۳عدد
کلم برگ خردشده:یکلیوان
نمک، زردچوبه، زعفران، پاپریکا، پودر سیر، فلفل سفید: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: یک لیوان
روش تهیه:
۱: ابتدا پیاز و سیر را سرخ کنید. بعد مرغها را داخل قابلمه بریزیدو با کمی روغن تفت دهید.
۲: حالا زعفران و زردچوبه و دیگر ادویهها را به مواد بیفزایید و آن ها را نیز تفت دهید. یک لیوان آب جوش داخل موادبریزید و بگذارید تا خورشت با حرارت ملایمبپزد.
۳: در این مرحله هویجو کلم برگ را با کمی کره تفت دهید. به آنها نیز مقداری نمک، فلفل ، پودرسیر ، پاپریکا و زعفران اضافه کنید. رب را داخل تابه ریخته و هم بزنید تا سرخ شود.
۴: خورشت که نیم پز شد، مخلوط کلم و هویج را به آن بیفزایید. شعله را کم کنید و تا خوب پخته و روغن بیندازد.
نکته:
باتوجه به اینکه کلم ممکن است باب میل همه نباشد، میتوانید آنرا با هویج مخلوط نکنید و آن را جداگانه پخته و سرو کنید.
** سعیده مرادی