طرز تهیه بامیه خانگی

زولبیا، بامیه و گوش فیل از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان هست. اگه میخواین در منزل بامیه مثل بازاری درست کنین به ادامه این مطلب توجه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بامیه خانگی

 آرد۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
آب۱ پیمانه (۲۵۰ سی سی)
تخم مرغ کوچک۲ تا ۳ عدد
کره۵۰ گرم
شربت بار۲ قاشق سوپخوری
وانیل شکرییک چهارم قاشق چایخوری
شربت بار (برای قرار دادن بامیه داخلش)به مقدار لازم
آماده سازی:۲۰ دقیقه
زمان پخت:۱۰ دقیقه
مجموع زمان پخت:۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شربت بار

  • شکر ۲ پیمانه
  • آب ۱ پیمانه
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۱/۸ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
  • گلوکز ۱ قاشق غذاخوری پر (گلوکز برای براق شدن بامیه ست)

طرز تهیه شیرینی بامیه مثل بازاری 

بهتره اول شربت را تهیه کنین. سه چهار ساعت زودتر از تهیه بامیه آماده ش کنین تا کاملا خنک بشه.

ابتدا شکر، آب، گلاب و آبلیمو را در قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید. اصلا هم نزنید تا زمانیکه کل مواد بجوشه و کف کنه.

بعد شعله رو ملایم کنید تا شکر کاملا حل بشه. با یه قلمو که به کمی آبلیمو آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید. چون اگه همین شکرها بعدا” داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن می شه.

با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی ! ) اونو هم بزنید . و ببینید شکر حل شده باشه.

بعد زعفران و چند دونه هل و گلوکز رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.

بین انگشتاتون تست کنین یکم باید چسبندگی داشته باشه. دقت کنید که زیاد نجوشه چون سرد بشه یکم سفت تر میشه.

شربت آماده است. کنار بگذارید تا حسابی خنک بشه.

طرز تهیه خمیر بامیه مثل بازاری 

* ابتدا آب و شربت بار و کره رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین.

* کره که حل شد و بمحض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید .سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع بشه.

نکته : حتما و حتما حرارت رو کم کنید .

* با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید. تا زمانیکه از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکار را انجام بدین.تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشه.

* بعد به ظرف دیگه ای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه. در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید.

* بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ اول رو می ریزیم و با دست هم می زنیم. ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه. بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کنید.

اگر خمیر سفت بود و قابلیت ماسوره زدن نداشت تخم مرغ سوم رو تو یه ظرف بشکونین. یکم هم بزنین. نصفشو بریزید. بعد با همزن چند دقیقه بزنین که کاملا مخلوط بشه.

مواد باید بین دو انگشت  چسبندگی داشته باشه و بشه ماسوره زد.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.